Fietskrat plastic

Op deze pagina vindt u alle plastic fietskratten die wij op Fietskrat.nl aanbieden. Wij spreken in plaats van plastic echter liever van kunststof kratten. Plastic heeft nog wel eens de neiging goedkoop te klinken en snel kapot te gaan, terwijl kunststof meer geassocieerd wordt met stevigheid en kwaliteit. En kwaliteit is precies waar wij van Fietskrat.nl voor staan. 

Het voordeel van een kunststof krat is dat deze licht is van gewicht. Een kunststof fietskrat is bijvoorbeeld veel lichter dan een houten krat of een rieten kratmand. Dit maakt het sturen en manoeuvreren net wat gemakkelijker. Behalve licht is een kunststof fietskrat ook stevig. U kunt dus met een gerust hart uw spullen vervoeren. Een kunststof fietskrat wordt vaak gekozen voor op een voordrager (van een transportfiets) maar kan ook op de bagagedrager bevestigd worden (mits u een klein exemplaar kiest). 

Verschillende kleuren en formaten
In het overzicht hieronder vindt u heel handig al onze kunststof fietskratten bij elkaar. Zoals u kunt zien zijn kunststof kratten in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. We bieden kunststof kratten aan in de wat rustigere, basic kleuren zoals zwart, grijs en wit maar we hebben ook kratten in opvallendere kleuren zoals paars, blauw of groen. Er zit dus vast een krat bij die past bij uw smaak en wensen! 

Bevestiging kunststof fietskrat
U bevestigt een kunststof fietskrat door middel van (meegeleverde) tiewraps op uw voordrager of achterdrager. Ook is er een speciale bevestigingsset verkrijgbaar waarmee u een krat vast kunt zetten. 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1