Fietskratten van kunststof

'Zo licht als een kunststof kratje'. Kent u het gezegde? Kunststof fietskratten staan bekend om het lichte gewicht. In vergelijking met houten fietskratten wegen de kunststof fietskratten 'haast' niets. Dit komt omdat deze fietskratten gemaakt zijn van plastic, een stof die bij gebruik voor een krat erg weinig weegt.

Kunststof kratten zijn meestal sterk van kwaliteit. Zeker als ze zijn gemaakt van HDPE (hoge dichtheid polyethyleen, of in het Engels High Density Polyetheen). Dit materiaal zorgt ervoor dat u lang gebruik kunt maken van de voordelen van het krat. Zo'n kunststof fietskrat kan met gemak tegen meerdere stootjes.

Kunststof fietskratten

Voor ieder wat wils: kunststof fietskratten zijn er in veel kleuren en formaten. Fietskrat.nl heeft een ruim assortiment. Bedenk het en er is wel een kunststof fietskrat verkrijgbaar in die kleur.

De plastic fietskratten op Fietskrat.nl hebben een inhoud van 15 tot 50 liter. De veelvoorkomende maten zijn 25L, 27L, 30L, 33L, 40L en 50L. Gaat u voor een klein kratje voor uw kind? Of (ook) voor een groot fietskrat waar uw eigen spullen ruimschoots inpassen?

Een kunststof fietskrat voorop of achterop?
Gaat u voor een kleiner model fietskrat, dan kunt u deze ook gerust achterop uw fiets monteren. Dit geldt voor de plastic kratten met een inhoud tot 25 liter.

De grotere modellen kunststof fietskratten zijn niet geschikt voor een bagagedrager. Deze kratten zijn geschikt voor uw voordrager.

Kunststof krat in no-time gemonteerd
De kunststof kratten zijn makkelijk te bevestigen met de meegeleverde tiewraps. U monteert hierdoor snel én stevig het krat op de voordrager of bagagedrager. Zo kunt u snel aan iedereen uw mooie kunststof fietskrat laten zien.

Kunststof fietskratten in alle kleuren

Fietskratten laag in prijs
Merken als Lastpak, Kerri en Basil bieden wij voor een voordelige prijs aan. Zo heeft u al een goed kunststof fietskrat voor 13,95 (!).

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 4