Koopt u een HEMA fietskrat of wordt het een ander fietskrat?

HEMA biedt een goed fietskrat aan, degelijk van kwaliteit. Gemaakt van stevig kunststof en met een geperforeerde bodem. Eenvoudig met tie-wraps te bevestigen. Een uitgebreidere omschrijving van dit fietskrat vindt u op Fietskrat.nl, onder de naam Kerri. Dit krat heeft afmetingen van 43 x 35 x 27 centimeter, een inhoud van 40 liter en is in deze shop verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Er zijn ook andere varianten als het gaat om de afmetingen, en daarmee het aantal liters. 


HEMA fietskrat


Accessoires voor dezelfde fietskrat als die van de HEMA

De tie-wraps krijgt u er gratis bij. Ook over de bevestigingsmogelijkheden leest u hier meer. U vindt op Fietskrat.nl ook andere, soms verrassende, hippe kratten van het bekende Nederlandse krattenmerk Kerri. Verder toont deze site foto’s van hoe de krat past en eruitziet in de praktijk op de fiets. En voor als u wilt, hebben we met de Hooodie en kratsticker leuke (en nuttige) bijpassende accessoires!


Fietskratten HEMA


Groter of kleiner HEMA fietskrat? Kijk ook eens naar de prijs op Fietskrat.nl

Een ander voorbeeld is het iets kleinere HEMA fietskrat met afmetingen van 40 x 30 x 22 centimeter. Een uitstekend, compact kunststof krat voor een zeer gunstige prijs, ook geschikt voor kinderfietsen. Maar zie ook de prijs eens van dit '100% een-en-dezelfde' krat op Fietskrat.nl. Op deze website ziet u er bovendien duidelijke foto’s bij, zodat u van dit sterke, lichtgewicht krat een goed beeld krijgt. Van de zwarte versie of desgewenst van een andere, coole kleur!

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1