Rugzakken voor fietsers

Waarom is het handig een rugzak te kopen voor op de fiets? Vaak als aanvulling op een fietskrat? Je ziet deze rugzakken voor de fiets of e-bike steeds meer in het straatbeeld. Dat komt ook omdat een fietsrugzak steeds meer gezien wordt als echt hip, maar er zijn meerdere redenen. Zo'n fietstas voor achterop je rug is snel mee te nemen, je houdt nog ruimte over op de bagagedrager (bijvoorbeeld voor een andere fietstas), ze zijn multifunctioneel te gebruiken (voor school, werk, sporten), en je kunt er in een beschermd vak veilig je laptop in meenemen. Zie hier meer informatie en prachtige voorbeelden van goede, mooie, vaak waterdichte fietsrugzakken voor dames en heren.

Nog een voordeel: zo'n rugtas voor op je fiets past ook prima in een fietskrat. Zo combineer je meerdere vormen van gemak. Dit type fietstas kan echter ook op de bagagedrager en is dus ook wat betreft de manier van bevestigen multifunctioneel inzetbaar. Plaatsen aan de bagagedrager kan bijvoorbeeld bij de uitvoeringen van Basil met het zogeheten Hook-On systeem.

Rugtas voor woon-werk

Het multifunctionele aspect geldt evenzeer voor het gebruik ervan. Voor woon-werkverkeer is de fietsrugzak ideaal. Ook al in combinatie met tussentijds een stuk lopen of met het voortzetten van de reis via openbaar vervoer. Met de tas op de rug heb je allebei de handen altijd vrij. Bijvoorbeeld als je onderweg bent tijdens je dagelijkse woon-werk of woon-schoolroute.

Rugzak voor gewone fiets, racefiets of MTB

Mogelijk ter geruststelling: een rugzak voor op de fiets, racefiets, MTB of elektrische fiets draag je comfortabel. De fietsrugzakken in deze webshop zijn namelijk volledig gewatteerd. Daarnaast is de constructie ook in andere opzichten dusdanig dat de tas prettig om je schouders en rug hangt.

Fietsrugzakken voor dames en voor heren

Fietskrat.nl heeft om bovengenoemde redenen behalve fietskratten ook een grote keuze aan deze fietstassen voor op de rug. Niet in het minst omdat zoals gezegd zo'n rugzak ook uitstekend in het krat te plaatsen is (let uiteraard wel even op de maat fietskrat en precieze maat rugzak die je koopt). Je vindt hier een breed aanbod: want zoek je een fietsrugzak voor dames, voor heren, wat klein of een beetje groot? Een waterdichte rugzak voor laptop voor naar je werk of school? Zie hier allerlei rugtassen voor de fiets, voor elke type fietser is er wel één!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 24