KLICKfix

In 1989 ontwikkelde het Duitse familiebedrijf Rixen & Kaul de eerste praktische KLICKfix-stuuradapter voor het bevestigen van fietstassen. Daarna volgde nog een hele serie van andere quick-release adapters voor het bevestigen van verschillende accessoires aan de fiets: van fietstassen- en manden tot telefoon- en kaarthouders. KLICKfix, dat is bevestiging met één klick, en weer losmaken met een simpele druk op een knop!

KLICKfix is inmiddels een bekende naam in de fietswereld, en veel fabrikanten van fietsaccessoires stemmen hun producten af op het gebruik van KLICKfix. Voorbeelden zijn ABUS, AGU en Basil. Ook Rixen & Kaul zelf maakt fietstassen, fietsmanden en hondenfietsmanden die kunnen worden bevestigd met een KLICKfix-adapter.

KLICKfix-stuuradapters
Op Fietskrat.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan KLICKfix-adapters: KLICKfix-stuurhouders met en zonder slot, adapters voor standaard fietsen en speciaal voor het stuur van e-bikes met een display. Daarnaast zijn er verbreders en verlengers voor de adapters, waarmee deze geschikt gemaakt kunnen worden voor vrijwel elk fietsstuur.

KLICKfix stuuradapter CC-100 e-bike

KLICKfix Multiclip
Met de Multicllip van KLICKfix kunt u - in combinatie met de CC-100 stuurhouder - extra ruimte creëren voor bijvoorbeeld het plaatsen van een fietscomputer, lampje of kaarthouder. Ook deze Multiclip is er in een uitvoering voor standaard fietsen en voor elektrische fietsen met een display aan het stuur.

Losse KLICKfix-onderdelen
Naast de adapters verkopen we in onze webshop ook diverse losse onderdelen van KLICKfix, zoals stuuradapterklemmen, montagebeugels, afstandhouders en e-bike display spacers.

Hier leest u meer over hoe bevestiging met KLICKfix werkt.

Voordelen Fietskrat.nl

  • Een leuke krat voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!
Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2