Fietskrat stadsfiets

Heeft u een stadsfiets of een andere soort fiets zonder voordrager en wilt u graag een fietskrat op uw fiets bevestigen? Dat kan, bijvoorbeeld als u een stevige bagagedrager heeft. U kunt dan een fietskrat op uw achterdrager bevestigen. Ook kunt u ervoor kiezen een losse voordrager aan te schaffen en deze te monteren op uw stadsfiets. Op die manier kunt u alsnog een fietskrat voorop de fiets monteren. 

Ook wanneer u dus geen transportfiets met voordrager heeft kunt u kiezen voor een fietskrat. U plaatst deze dan bijvoorbeeld op de achterdrager. Let er wel op dat de bagagedrager stevig genoeg moet zijn om het krat + inhoud te kunnen dragen. Als u wel een transportfiets heeft, kunt er natuurlijk ook voor kiezen een krat achterop te plaatsen. Als extra bijvoorbeeld, naast het krat op de voordrager, of omdat u uw voordrager liever vrijhoudt voor een tas of mand.

Waarom kiezen voor een fietskrat achterop uw bagagedrager? 
Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een fietskrat achterop. Bijvoorbeeld omdat u liever geen fietstassen heeft of simpelweg omdat u een fietskrat leuker vindt staan. Het voordeel van een fietskrat ten opzichte van fietstassen of snelbinders is dat u uw spullen of boodschappen zó in het krat zet in plaats van dat u ze in een tas of onder een snelbinder moet proppen. 

Welk fietskrat voor achterop? 
Een fietskrat moet natuurlijk klein genoeg zijn om achterop de drager te passen. De kleintjes onder de fietskratten maken dus het meeste kans. U vindt de geschikte kratten voor achterop in het productoverzicht hieronder. 

Fietkrat voorop uw stadsfiets? Bevestig een losse voordrager
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een losse voordrager aan te schaffen, deze te monteren op uw gewone fiets/stadsfiets en vervolgens voorop een krat te plaatsen. We hebben een aantal losse voordragers in ons assortiment, in verschillende kleuren. Met een voordrager op uw stadsfiets kunt u ook kiezen voor een ruimer fietskrat

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1