Basil

Het Nederlandse merk Basil produceert mooie en functionele fietsaccessoires: van fietstassen, fietsmanden en fietskratten tot andere accessoires als trendy fietsbellen, zadelhoezen en praktische bevestigingssystemen zoals MIK. Op Fietskrat.nl vindt u Basil fietskratten voor op de voordrager of op de bagagedrager achterop. Deze kunststof kratten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

De stevige fietskratten 'Crate' van Basil zijn ideaal voor het vervoeren van boodschappen of een zware schooltas. De kratten worden in Nederland gemaakt, van gerecycled kunststof. Ze zijn leverbaar in trendy kleuren als Moss Green, Choco Brown en Terra Red, maar ook in de 'altijd goed'-kleuren wit en zwart. De fietskratten zijn er in de maten S (17,5 liter), M (29,5 liter) en L (40 liter).

Basil fietskrat

Bevestiging van een Basil Crate
De fietskratten van Basil kunnen heel eenvoudig op de drager worden bevestigd met tiewraps of met de Basil Crate mounting set. Daarnaast zijn de kratten dankzij de multifunctionele bodem geschikt voor bevestiging met het MIK-, Racktime- of Atran Velo-systeem. Met deze bevestigingssystemen is de fietskrat gemakkelijk afneembaar. Voor bevestiging met een van deze systemen kunt u de krat voorzien van een bijbehorende adapterplaat, die u indien nodig uiteraard ook via Fietskrat.nl kunt bestellen.

Een stukje geschiedenis
Het woord 'Basil' is een samentrekking van 'van BAlveren' en 'SILvolde' (Silvolde is de oorsponkelijke vestigingsplaats). Sinds 2001 is het bedrijf overgenomen door Marthijn van Balveren. Naast de fietskratten heeft het merk Basil ook mooie fietsmanden en een groot aantal fietstassen en dieren- en hondenmanden op de markt gebracht. Kenmerkend aan de producten van Basil is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de diversiteit in vormgeving.

Voordelen Fietskrat.nl

  • Een leuke krat voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 5