Fietskrat op de voordrager - fietskrat transportfiets

Een fietskrat voor op uw transportfiets - dat is meestal waar u naar op zoek bent als u van plan bent een fietskrat aan te schaffen. U plaatst een fietskrat op de voordrager van uw fiets en zet deze vervolgens vast. Op die manier kunt u op veilige en handige wijze uw spullen vervoeren. 

Fietskratten zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele soorten maten en kleuren. U heeft bovendien keuze uit verschillende materialen. Zo verkopen wij op Fietskrat.nl fietskratten van kunststof, hout en riet (de zogenaamde kratmanden). Kunststof fietskratten zijn het populairst. Deze zijn er in veel verschillende kleuren, van klassiek zwart of wit tot vrolijk roze of opvallend rood. Kortom, wat u smaak ook is, u vindt bij ons altijd een fietskrat die past bij uw wensen. 

Bevestiging fietskrat op voordrager
De meeste mensen bevestigen een fietskrat op de voordrager door middel van tiewraps. Aangezien de voordrager al stevig vast zit aan het stuur van uw fiets, hoeft u een krat alleen op de voordrager zelf vast te maken. Tiewraps zijn hiervoor dus ideaal. Als u wilt, kunt u ook gebruik maken van een speciale bevestigingsset

U vindt al onze fietskratten voor op de voordrager handig bij elkaar in onderstaand overzicht! 

 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 3