Kunststof fietskrat

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle kunststof fietskratten die we aanbieden op Fietskrat.nl. De fietskratten in dit overzicht zijn dus allemaal gemaakt van kunststof (ook wel plastic genoemd). Het voordeel van een kunststof krat is dat deze licht is van gewicht. Een kunststof fietskrat is bijvoorbeeld veel lichter dan een houten krat of een rietgevlochten kratmand. Dit maakt het sturen en manoeuvreren net wat gemakkelijker. Verder is een kunststof krat sterk; hij kan dus tegen een stootje.

Verschillende kleuren en formaten
In het overzicht hieronder vindt u kunststof kratten in verschillende maten en kleuren. We bieden kunststof kratten aan in de wat rustigere, basic kleuren zoals zwart, grijs en wit maar we hebben ook kratten in bijvoorbeeld rood, geel of groen. Mocht u al weten welke kleur krat u zoekt, dan kunt u in het overzicht gemakkelijk filteren op kleur. 

Houd uw spullen droog met een krathoes
De Hooodie is een afdekhoes voor op een fietskrat. Met een afdekzeiltje over uw krat zorgt u ervoor dat uw spullen niet zomaar uit de krat vallen of waaien en het zorgt ervoor dat uw spullen niet overmatig nat worden bij regen. De Hooodies zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren zodat u er altijd één vindt die past bij de krat van uw keuze. 

Verfraai uw Kerri fietskrat met een kratsticker
Voor onze kunststof Kerri fietskratten met 40 liter inhoud hebben we aantal leuke stickers beschikbaar die uw fietskrat net wat persoonlijker maken en wat extra uitstraling geven. 

 

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 5