Fietskratten van riet

Een fietskrat gevlochten in riet? Rieten fietskratten worden ook wel kratmanden genoemd. De kratmanden hebben net zoals elk ander fietskrat handvatten. De rieten fietskratten lijken erg veel op bakkersmanden, het verschil is echter dat bakkersmanden een deksel hebben.

Rotan fietskratten zijn er in veel verschillende maten. Op Fietskrat.nl vindt u Wicked kratmanden in de maten XS, S, M en L. Wij bieden de kratmanden aan in de kleuren grijs en naturel. Maat XS is geschikt voor kinderfietsen. Maat S kan zowel op een kinderfiets als op een volwassenen fiets. De maten M en L zijn alleen geschikt voor laatstgenoemde.De kratmanden zijn erg makkelijk op de fiets te monteren. De kratmand wordt geleverd met tiewraps waarmee u de mand op de drager bevestigt. Binnen enkele minuten zit de kratmand aan de voordrager 'gevlochten'.

Kratmanden zijn perfect voor het vervoeren van boodschappen. Neem van alles mee in de kratmand; er is ruimte genoeg. Boeken, boodschappentassen en bijvoorbeeld picknickspullen kunt u er prima in meenemen.Met een goede bescherming van de kratmand laat u het slechte weer uw pret niet bederven. Om te helpen voorkomen dat uw spullen nat worden, zijn er beschermhoezen. De afdekzeilen zijn er in twee maten: M en L. De beschermhoezen in de maat M passen goed om kratten/manden met een inhoud van 40L. De beschermhoezen in de maat passen om een groter formaat kratten/manden.

Advies: lees bij de productomschrijving of de hoes voor het fietskrat inderdaad past op uw eigen krat of mand. Veelal horen wij dat de hoezen niet makkelijk op het krat passen. Na een aantal keer het juiste formaat hoes op het krat te hebben gedaan gaat dit steeds makkelijker en zult u waarschijnlijk merken dat de hoes gewoon past.P.S. Een fietsmand is een natuurproduct. De manden zijn doorgaans handgemaakt van riet. Dat betekent dat de afmetingen enigszins kunnen afwijken van de genoemde afmetingen. Het kan ook voorkomen dat uw mand splijt of verkleurt op sommige plekken. Dit is inherent aan het materiaal waarvan de manden gemaakt zijn.

Zie hier de vele soorten fietskratten van riet!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 1