Fietskrat van gerecycled materiaal

In deze tijd waarin termen als duurzaam, circulair, ecologisch, milieuvriendelijk en recycling om duidelijke redenen vaak gebezigd worden, zijn er logischerwijs óók: fietskratten van gerecycled materiaal. Of specifieker: kratten gemaakt van gerecycled kunststof.

Door gebruik te maken van kunststof dat gerecycled is, wordt een weliswaar net (nét) iets minder goedkoop, maar een even zo mooi fietskrat in de markt gebracht. Door een merk als Urban Proof bijvoorbeeld, dat deze recycled fietskratten in het assortiment heeft. Ze zijn er, zoals te doen gebruikelijk in deze shop met duurzame kratten, in allerlei kleuren: roze, zwart, lichtgroen, donkerder groen, lichter grijs, donkergrijs en blauw bijvoorbeeld.

Duurzame fietskratten: milieuvriendelijk materiaal

Ook deze milieuvriendelijke kratten zijn, net als de meeste kunststof fietskratten, licht van gewicht. Ze zijn er in een mooi formaat: van 30 liter, maar in de toekomst komen er ook fietskratten van gerecycled plastic in groter en kleiner formaat. Klik op voorgaande link en u ziet alle soorten van deze duurzame fietskratten. Of scroll verder op deze pagina. De kratten zijn traditioneel vormgegeven: met open grepen, goed hanteerbaar en veelal te bevestigen, zowel vóórop als achterop de fiets (afhankelijk van het formaat).

Milieuvriendelijke fietsaccessoires

 

Krat van gerecycled plastic: ook voor kinderfiets

Deze milieubewuste fietsaccessoires zijn er niet alleen voor gebruik op fietsen voor volwassenen, maar er zijn ook kinderfietskratten van gerecycled kunststof.


Bewust en bij de tijd

Een verantwoord, duurzaam geproduceerd fietskrat kopen geeft een goed gevoel: praktisch, sterk, licht, in de kleur van voorkeur én een verantwoorde aankoop. Voor nog altijd een zeer gunstige prijs ben én blijf je met een fietskrat gebouwd van duurzaam, hergebruikt materiaal, helemaal bij de tijd.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 4