Fietskrat junior

Een junior fietskrat is vanwege zijn compacte formaat perfect geschikt voor op een kinderfiets. Aangezien een kinderfiets een stuk kleiner is dan een fiets voor volwassenen, is het verstandig om de maat van het krat op de maat van de fiets aan te passen. Immers, een groot krat op een kleinere fiets maakt het toch lastiger om goed te kunnen manoeuvreren. 

Onze junior fietskratten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een kunststof krat, maar ook voor riet of hout. Het is dus maar net welk soort materiaal uw kind het meest aanspreekt. 

Verschillende kleuren en stijlen
Wanneer u een kijkje neemt in ons assortiment kinderfietskratten hieronder, ziet u dat u en uw zoon of dochter de keuze hebben uit verschillende soorten en stijlen. Kiezen jullie voor een houten of rieten fietskrat of toch liever voor een kunststof exemplaar? Het voordeel van een kunststof fietskrat is dat deze in heel veel leuke kleuren beschikbaar zijn. 

Een fietskrat is ideaal voor het vervoeren van schoolspullen
Schoolgaande kinderen moeten op de fiets natuurlijk hun schooltas ergens kwijt. Een fietskrat is perfect om deze in te vervoeren. Zo wordt de rug ontlast en hoeven kinderen hun tas niet onder snelbinders of in fietstassen te wurmen. Ze plaatsen hun tas simpelweg in hun fietskrat en kunnen zo op weg! 

 

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2