Urban Proof

Urban Proof is het Amsterdamse merk waaronder de bedrijven Dutch Perfect en U+ trendy en duurzame fietsaccessoires aanbieden, zoals de kleurrijke en inmiddels bekende Recycled fietskratten. De fietskratten van Urban proof kenmerken zich door het strakke design met open grepen en een uitsparing aan de bovenkant van de lange zijden van de krat.

De kunststof fietskratten van Urban Proof zijn er in verschillende trendy kleuren: groen, blauw, grijs, oranje, roze, bruin en zwart. Voor iedereen is er dus wel een passende krat beschikbaar. De kratten hebben een ruime inhoud van 30 liter, maar zijn toch compact en goed hanteerbaar.

Lichtgewicht fietskrat
Verder zijn de kratten van Urban Proof zeer licht van gewicht, en dat is prettig. Met een lichtgewicht fietskrat stuurt uw fiets gemakkelijker en dat geldt zeker voor de kinderfiets. De 30 liter fietskratten van Urban Proof zijn daarom ook bij uitstek geschikt voor kinderfietsen (voor kinderen vanaf 5 jaar ongeveer).

Bevestiging van de krat
De fietskratten van Urban Proof zijn eenvoudig en stabiel op de drager van een fiets te bevestigen met de meegeleverde tiewraps. De krat kan zowel op een voordrager als op de bagagedrager achterop worden geplaatst, en is ook geschikt voor kinderfietsen.

Sterk en duurzaam, voor een schonere planeet
Urban Proof zet zich in voor een betere wereld met oog voor mens, milieu en maatschappij. De kratten van Urban Proof zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en geproduceerd in Europa voor een kleinere ecologische voetafdruk. Urban Proof werkt bovendien samen met LOVE. NOT WASTE. Dat is een Nederlandse organisatie die zich inzet voor een schonere planeet. Voor elk verkocht product uit de Recycled-collectie doneert Urban Proof 5% van de winst aan LOVE. NOT WASTE. Dus wanneer u een fietskrat van Urban Proof koopt, steunt u meteen een goed doel!

Voordelen Fietskrat.nl

  • Een leuke krat voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!
Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 4