Fietskratten van Kerri

Het merk Kerri maakt fietskratten van goede kwaliteit. Kerri fietskratten zijn er in veel verschillende kleuren en variaties. Kerri biedt ook krat-stickers en voordragers aan.

Het vaderlandse merk Kerri heeft zowel kleine, medium als grote fietskratten in het assortiment. De kratten zijn gemaakt van kunststof en hout. De kleine fietskratten hebben een inhoud van 23 liter. De medium kratten van dit merk hebben een inhoud van 32 liter. En de grote kratten van Kerri hebben een inhoud van 40 liter.

Kerri heeft óók houten fietskratten

Kerri heeft niet alleen fietskratten in huis, maar óók krat-stickers en voordragers. Kerri heeft leuke krat-stickers die uw fietskrat een extra, persoonlijke uitstraling geven. Maar eerst is natuurlijk het überhaupt kunnen plaatsen van een krat op de fiets, een wezenlijk aspect. Heeft u interesse in een fietskrat, maar geen voordrager? Op Fietskrat.nl vindt u meerdere losse voordragers, ook van het merk Kerri.

Voordragers

Fietskratten in uiteenlopende kleuren
Kerri heeft veel keuze als het gaat om kunststof fietskratten. De fietskratten zijn er in uiteenlopende kleuren. U kunt natuurlijk een krat in traditioneel zwart kiezen, maar ook een krat in bijvoorbeeld opvallend rood – of één van de vele andere varianten.

Gekleurde fietskratten

Een Kerri fietskrat kan wel tegen een stootje!
Kerri fietskratten staan bekend om het sterke materiaal, goed voor een lange levensduur. Dit komt doordat de kratten zijn gemaakt van HDPE (hoge dichtheid polyethyleen, of in het Engels High Density Polyetheen).

TIP: het merk Kerri heeft óók houten fietskratten!

Bescherm uw spullen in de krat tegen regen en wind. Om uw spullen in de krat te beschermen tegen regen en wind zijn er krathoezen. Deze zorgen niet alleen voor bescherming, maar geven de krat bovendien een bijzondere uitstraling. Deze afdekhoezen passen overigens alleen op de 40 liter kratten van Kerri.

 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1