Fietskratten voor vóórop de fiets / e-bike

Een fietskrat vóórop je fiets om meer ruimte te creëren? Lees meer over een fietskrat voorop de fiets, die bovendien in het dagelijkse fietsverkeer zorgt voor extra uitstraling...

Krat voor vóórop de fietsFietskratten die geplaatst zijn vóór op de fiets, zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Veel mensen hebben tegenwoordig een fietskrat op hun voordrager gemonteerd. Dit heeft natuurlijk zijn voordelen; u creëert meer ruimte op uw fiets én heeft uw spullen onderweg altijd in het zicht.

Fietskrat.nl heeft een groot assortiment aan fietskratten. Zo bieden wij kratten aan in vele kleuren en formaten. De kratten zijn gemaakt van hout, kunststof en van riet (rotan, kratmanden).

Welk fietskrat past op uw voordrager?
Een voorkomende fout is het kopen van een krat die te groot is voor de voordrager. Dit zorgt ervoor dat de krat er gek uitziet op de fiets. Bovendien fietst dat minder prettig. Fietskrat.nl geeft daarom een duidelijke uitleg bij de kratten. De afmetingen van het krat staan altijd vermeld en vaak laten foto’s duidelijk de verhouding zien tussen krat en tweewieler.

De fietskratten worden daarbij getoond op twee fietsen. Op een volwassen fiets met een wielmaat van 28 inch. En op een (blauwe) kinderfiets met een wielmaat van 24 inch.

Kratten voor op voordrager

Bevestiging fietskratten op uw voordrager
Bij sommige fietskratten of kratmanden worden riempjes meegeleverd. Fietskratten en kratmanden die geen gespen of bandjes hebben, worden geleverd met tiewraps. Hiermee kunt u de krat of mand gemakkelijk en zeer solide bevestigen op uw voordrager. Bij de productomschrijving en de productdetails kunt u altijd duidelijk lezen welke bevestiging meegeleverd wordt bij de krat. Meestal zijn dit de genoemde tiewraps - deze manier van monteren is in alle eenvoud vaak het meest effectief. 

TIP: kleinere formaten fietskratten passen ook achterop uw bagagedrager.

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 5