Witte fietskratten

Een kunststof fietskrat in de kleur wit is niet alleen fris en stijlvol, hij past ook perfect op elke kleur fiets. Kortom, een wit fietskrat is een allrounder die zowel dames als heren aan zal spreken. Ook perfect geschikt voor op een kinderfiets! 

Naast dat er tegenwoordig fietskratten in de meest uiteenlopende, felle kleuren verkocht worden, blijven ook de klassieke kleuren populair. Zwarte fietskratten ziet u bijvoorbeeld nog steeds het meest in het straatbeeld maar ook witte en grijze fietskratten blijven in de smaak vallen. Kortom, een fietskrat in een klassieke kleur is altijd goed. 

Witte fietskratten in verschillende formaten
Een fietskrat in de kleur wit is verkrijgbaar in verschillende formaten. We verkopen op Fietskrat.nl grote exemplaren, voor wie lekker veel mee wil kunnen nemen, maar hebben ook kleinere, compactere modellen in het assortiment. Deze zijn bijvoorbeeld ook erg geschikt voor op de kinderfiets

Witte fietskratten van kunststof 
Onze witte fietskratten zijn gemaakt van kunststof. Kunststof heeft vele pluspunten. Het is stevig maar licht. Met een kunststof krat voorop uw transportfiets is het vanwege het geringe gewicht dus prettig navigeren. Ook een voordeel van kunststof is dat het gemakkelijk schoon te houden is. 

Bevestiging en accessoires
Onze kunststof kratten worden geleverd inclusief tiewraps voor bevestiging op uw voordrager of uw bagagedrager. Daarnaast is er van het merk Basil een speciale bevestigingsset verkrijgbaar. Wilt u uw spullen in het fietskrat graag droog of netjes op z'n plek houden? Kies dan voor een afdekhoes. Deze spant u eenvoudig over uw krat heen. 

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1