Fietskrat transportfiets - fietskratten voor op de voordrager

Als u denkt aan een fietskrat, denkt u waarschijnlijk al snel aan een transportfiets. De meeste fietskratten worden namelijk bevestigd op de voordrager van een transportfiets. De meeste mensen met een transportfiets maken dan ook gebruik van een fietskrat. 

Een fietskrat past qua stijl niet alleen perfect op een transportfiets, hij is ook ideaal voor het vervoeren van uw spullen. Immers, u zet uw tas zo voor in het krat en pak 'm er ook zo weer uit. Op Fietskrat.nl vindt u een groot aantal fietskratten van kunststof, maar we hebben ze ook van hout en riet. Kortom, wat uw smaak ook is, de kans is groot dat u hier het krat van uw keuze vindt. 

Verschillende formaten fietskratten
Fietskratten zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Zo verkopen we hele grote fietskratten, waar u lekker veel in mee kunt nemen, maar ook compactere exemplaren. Onze wat kleine exemplaren zijn ook ideaal voor op de voordrager van een kinderfiets

Bevestiging fietskrat voordrager
U bevestigt een fietskrat op de voordrager van uw fiets. In feite wordt een krat dus bevestigd op of aan het stuur, aangezien de voordrager een verlengstuk is van het stuur. Hou er rekening mee dat u in het begin misschien even moet wennen met sturen/manoeuvreren. Doorgaans bevestigt u een fietskrat met tiewraps, maar er zijn ook speciale bevestigingssystemen te koop. 

 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2