Fietsmand hond

Als u graag de mogelijkheid wilt hebben om uw hond mee te nemen op de fiets, raden wij een speciale fietsmand voor honden aan. In ons assortiment vindt u manden voor voorop en achterop de fiets. U kunt dus desgewenst nog een fietskrat plaatsen zodat u ook gewoon uw eigen spullen mee kunt nemen. 

Een hondenfietsmand is ideaal voor een fietstochtje naar bos of strand, of gewoon als u een boodschap wilt gaan doen in de stad. Uw viervoeter zit comfortabel dankzij een uitneembaar en wasbaar kussen. U zorgt voor extra veiligheid als u gebruik maakt van de geïntegreerde veiligheidsriem en/of veiligheidskoepel die u over de mand kunt spannen. 

Ideale combinatie met een fietskrat
Afhankelijk van waar u de hondenmand plaatst (voorop of achterop), is er nog ruimte voor een fietskrat. Heeft u een transportfiets, dan kunt u een hondenmand het beste achterop de bagagedrager bevestigen zodat u voorop ruimte houdt voor het fietskrat. Als u een gewone fiets heeft, kunt u kiezen voor een hondenmand voorop aan het stuur en een fietskrat achterop uw fiets. Zo profiteert u optimaal van de meeneemruimte op uw tweewieler. 

Let op: de hondenmanden op Fietskrat.nl passen niet op de voordrager van een (transport)fiets. U bevestigt de hondenmanden dus óf voor aan het stuur, óf op de achterdrager. 

Bevestiging hondenmand fiets
Voor de bevestiging van de hondenmanden op de fiets maakt u gebruik van een speciaal bevestigingssysteem. Bij de hondenmanden voor achterop worden deze systemen standaard meegeleverd. Bij de fietsmand voorop dient u een losse houder voor aan de stuurpen aan te schaffen. Alle informatie vindt u ook altijd nog uitgebreid bij het desbetreffende product. Heeft u een e-bike? Dan is het even afhankelijk van de breedte van uw bagagedrager en de plaats van de accu of bevestiging van een hondenfietsmand mogelijk is. 

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2