Fietskratten groot formaat

Bent u op zoek naar een groot fietskrat? Bijvoorbeeld een fietskrat van 40 liter, 45 liter, 50 liter of meer? Lees hier informatie over grotere formaten fietskratten.

Wanneer u méér ruimte wilt op uw fiets, dan is een groot fietskrat zeker een passende optie. In bijvoorbeeld een fietskrat van 50 liter is veel plaats voor uw spullen die niet meer in de fietstas passen.

Fietskrat.nl biedt grote fietskratten aan met een verschillend aantal liters aan inhoud. Het meest voorkomende grote fietskrat is de 40 liter krat (fietskrat XL). U heeft veel keuze als het gaat om zo'n 40 liter krat: vooral het merk Kerri biedt de kratten aan in vele kleuren. Daarnaast heeft het merk Kerri leuke accessoires speciaal voor de krat. Denk aan krat-stickers of een bijpassende hooodie: dat is een afdekhoes voor op de krat, zodat uw spullen beschermd worden, onder andere bij slecht weer en harde wind.

Naast 40 liter kratten zijn er ook nog kratten met een inhoud van maar liefst 50 liter (fietskrat XXL). Mocht u echt ruimte tekortkomen, dan is een 50 liter krat de grootste optie in ons assortiment fietskratten. Een nóg grotere fietskrat zou voor een normale fiets ook buiten verhouding zijn.

Grote fietskratten


Grote fietskratten zijn gemaakt van verschillende materialen. Op Fietskrat.nl zijn er kratten gemaakt van kunststof (HPDE), hout en riet (rotan). De rieten fietskratten worden kratmanden genoemd.

"Hoe ziet een groot fietskrat eruit op mijn fiets?" Dit is een vraag waarop u op Fietskrat.nl een antwoord zult vinden. Bij veel fietskratten staan namelijk meerdere foto’s die tonen hoe een groot krat eruitziet op een fiets met een wielmaat van 28 inch. Dit geeft ook visueel vast een goede indruk van de verhoudingen, zodat u makkelijker uw keuze kunt maken.

Veel van de kleinere fietskratten worden overigens getoond op twee fietsen. Op een volwassen fiets met een wielmaat van 28 inch. En op een (blauwe) kinderfiets met een wielmaat van 24 inch.
Grote fietskratten passen niet op alle voordragers in het assortiment van Fietskrat.nl. De kleine voordragers zijn niet geschikt voor de grote fietskratten. De grote voordragers - die voor fietsen voor volwassenen met wielmaten 26-28 inch - zijn wél passend voor het plaatsen van een groot fietskrat.

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 2