Een fietsmand kopen? Surf dan eens naar Fietsparadijs.com

Waar Fietskrat.nl dé shop is voor het kopen van een fietskrat (welke soort, prijs, kleur, formaat en van welk materiaal dan ook), is Fietsparadijs.com dé shop voor het kopen van een fietsmand. Je vindt er fietsmanden van riet, fietsmanden voor de hond, fietsmanden voor aan het stuur van de fiets of e-bike, fietsmanden van staal en fietsmanden voor kinderen. Goedkoop en in allerlei varianten. 


Rieten fietsmand

Het traditionele type mand voor op de fiets of elektrische fiets is de rotan of rieten fietsmand. Een naturel uiterlijk is waar veel mensen voor vallen. Een fietsmand gevlochten van riet heeft zijn charme, en is er in zeer veel soorten en formaten. Deze manden zijn er ook voor verschillende doelgroepen, zoals de hondenbezitter, het kind, de dame en zelfs de heer op de fiets. In een rieten fietsmand of e-bike mand past altijd wel een tas, zoals de boodschappentas, de sporttas of de aktetas. Ze zijn er voor zowel achterop als voorop op de voordrager of aan het stuur. Ze zijn er in meerdere vormen. En ze zijn deels open (een kratmand), deels met deksel (de bakkersmand) en soms met dan wel zonder deksel (de buikmand). Je vindt ze hier

Fietsmand voor de hond

Fietsmanden zijn bij uitstek ook geschikt voor het meenemen van de hond, van klein tot tamelijk groot. Er zijn veel mooie hondenmanden speciaal voor op de e-bike of fiets. Ze zijn voorzien van een draadkoepel, ze zijn meestal gemaakt van rotan maar er zijn er óók van extra hygiënisch kunststof. Kenmerkend bij alle hondenfietsmanden die de webshop Fietsparadijs.com verkoopt, is dat de viervoeter een comfortabel, maar ook veilige, vaak aangelijnde plek heeft die bovendien goed uitzicht garandeert. Een hondenfietsmand is altijd stabiel te bevestigen, achterop of voorop de fiets. Daarvoor zijn verschillende systemen beschikbaar, zoals KLICKfix en MIK. Tot slot mag bij een fietsmand voor honden natuurlijk ook deze accessoire niet ontbreken: een zacht hondenkussentje.

Stuurmand voor fiets en e-bike

Het is de klassieke aanblik: de fietsmand aan het stuur van de (elektrische) fiets. Het staat elegant, en het praktische voordeel is dat je je tas of andere spullen in de mand altijd in het zicht hebt. Dat is overigens ook het geval bij een fietsmand op de voordrager. Fietsmanden voor aan het stuur kunnen via haken stabiel worden bevestigd, uiteraard. Daar zorgen de fabrikanten van de kwaliteitsmerken op Fietsparadijs.com gegarandeerd voor. De stuurmand is ook populair omdat deze - meestal via een handig haaksysteem of via een kliksysteem zoals KLICKfix of BasEasy - makkelijk van de fiets te nemen is. Letterlijk aan de hand van het hengsel heb je zo automatisch, bijvoorbeeld, een boodschappentas bij de hand. Stuurmanden zijn er van riet en van staal. Vanzelfsprekend verkrijgbaar in alle formaten: van compact en klein tot groot en XXL.


Fietsmand kopen: webshop Fietsmand.com

Metalen fietsmand

Een stalen - of chromen, metalen  - fietsmand: net als het natuurlijke riet geeft ook dit materiaal karakter aan de mand. De term 'stoer' is beslist van toepassing als bijvoeglijk naamwoord voor een fietsmand van staal. Een voordeel van een metalen uitvoering is ook dat het van sterke kwaliteit is. Daar waar een rieten fietsmand ietwat kwetsbaarder is qua verkleuren en splijten (rotan is immers een natuurproduct), heeft een chromen fietsmand hier geen last van. Dit type manden dat te vinden is op Fietsparadijs.com is er in meerdere kleuren en formaten. Ze hebben dikwijls een prettig handgreep en zijn te koop met meerdere klik- en andere montagemogelijkheden. Metalen fietsmanden zijn er voor op de bagagedrager en aan het stuur.

Kinderfietsmand

Natuurlijk heeft Fietsparadijs.com ook allerlei fietsmanden voor kinderen. Deze kleinere fietsmanden zijn er van riet en van metaal. De kinderfietsmanden (iets anders dan speelgoed poppenmandjes voor op de fiets) zijn er ook in meerdere kleuren. Uiteraard zitten hier roze bij, paars en wit, typische meisjeskleuren, maar ook traditioneel zwart, bruin, grijs en aanverwante kleuren. De bevestiging van een mand voor de kinderfiets wordt eenvoudig gehouden, zonder adapters: zo is meestal sprake van makkelijke, maar doeltreffende haken. Overigens passen veel van deze kinderfietsmanden ook op fietsen, transportfietsen en e-bikes van volwassenen. Voor een kind is zo'n fietsmand ideaal voor het meenemen van speelgoed, sporttas of schoolspullen. Voor volwassenen is het dan een bovengemiddeld compact, hanteerbaar formaat fietsmand waarin toch nog het nodige past.

Liever meteen een fietsmand bestellen via deze site?

Surf naar Fietsparadijs.com of: op deze pagina treft u ook alvast een selectie mooie fietsmanden in uiteenlopende varianten!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2