Stickers voor op een fietskrat

Een sticker voor op het fietskrat? Het is een bij uitstek hippe fietsaccessoire. Want één van de manieren om het krat nog verder te vormen naar een eigen stijl, is met een fietskrat sticker.

U kunt naar eigen smaak een combinatie maken met 1) allerlei kleuren fietskratten en 2) allerlei kleuren fietskrat stickers. Deze laatste zijn er zelfs bijna letterlijk in vele smaken, want met verschillende stuks vruchten, groenten en fruit erop.
Kratsticker

Een greep uit deze uiteenlopende smaken kratstickers: Kokos, Chilipepers, Bananen, Olijven, Blauwe druiven, Braziliaanse bessen, Frambozen, Limoenen, Sinaasappels, Kokosnoten, Passievruchten en Verzameld fruit (de laatste is in zwart-wit).

Kerri is het (Nederlandse) merk dat deze gezond ogende fietskrat stickers produceert. Ze passen dan ook op de Kerri fietskratten, om precies te zijn die met een inhoud van 40 liter. Deze zijn qua afmetingen gemaakt voor op het rechthoekige, lange en vlakke deel aan de voorzijde en/of aan de achterzijde van het krat. 

Fietskratstickers

Welk fietskrat met welke sticker? De range aan stickers is dusdanig ontworpen dat er altijd een sticker goed past bij één van de kleuren kratten. Zo is de fietskratsticker met sinaasappels erop uiteraard in de kleur oranje, en dat matcht met de betreffende oranje Kerri krat. Maar vanzelfsprekend mag het ook iedere andere kleurencombinatie zijn, voor soms een verrassend effect. Sterker nog, via uw eigen voorkeur krijgt uw fietskrat met deze gadget al gauw een persoonlijke touch!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1