Andere accessoires voor op de fiets of e-bike

Op Fietskrat.nl vindt u fietskratten in allerlei soorten en maten. Het is een handige accessoire voor op de fiets, waar u veel spullen in kwijt kunt. Wist u dat wij ook andere fietsaccessoires aanbieden? 

Fietstassen
Een andere mogelijkheid om uw spullen op de fiets te vervoeren is een fietstas. Hierbij zijn de mogelijkheden oneindig. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten, kleuren en uitvoeringen. Op Fietskrat.nl vindt u een kleine selectie van ons aanbod. Nieuwsgierig geworden? Op Fietstas.com vindt u ons hele assortiment aan fietstassen, zoals een enkele fietstas, dubbele fietstas, stuurtas, frametas of zadeltas. 

Fietsmanden
Ook een fietsmand biedt volop de mogelijkheid om uw spullen mee te nemen en ook hier zijn er veel mogelijkheden. Wat dacht u van een kratmand, bakkersmand of picknickmand? Wij laten hier een aantal opties zien en op Fietsmand.com ziet u ons gehele assortiment. 

Voor de kinderen
Ook voor de kleintjes is er een ruim aanbod. Zo vindt u hier leuke loopfietsen en kinderfietsen. Een kinderfietshelm is daarbij natuurlijk ook geen overbodige luxe. Ook wanneer het kind bij u op de fiets zit in een fietsstoel. U heeft de keuze uit een kinderzitje voor voorop of achter de fiets. 

E-bike
Voor uw e-bike zijn er ook allerlei fietsaccessoires te koop, zoals producten om uw e-bike in topconditie te houden of een praktische spiegel. En laten we de fietsaccu vooral niet vergeten! 

Veiligheid
Om de gelegenheidsdief geen kans te geven, hebben wij ook verschillende sloten in ons assortiment. Zo zijn zowel uw fiets als uw fietsaccessoires veilig. Vergeet hierbij ook niet uw eigen veiligheid en neem eens een kijkje bij de fietshelmen voor volwassenen.

 

Lees meer