Rode fietskratten

Een opvallend fietskrat. Wilt u de aandacht grijpen in het verkeer? Of anderszins de blits maken? Met een fietskrat in de kleur rood trekt u zeker de aandacht. Rood staat bekend als een energierijke kleur. Met een rood fietskrat straalt u energie uit tijdens uw fietsrit!

Rode fietskratten

Sterk materiaal. Kunststof fietskratten staan bekend om hun lange levensduur. Zo zijn rode fietskratten gemaakt van HDPE (hoge dichtheid polyethyleen, of in het Engels High Density Polyetheen). Dit materiaal zorgt ervoor dat u extra lang van uw rode fietskrat kunt genieten.

Mooi rood is niet lelijk. Een welbekende uitspraak, en niet voor niets: een rood fietskrat staat mooi op uw fiets. Op Fietskrat.nl heeft u daarbij keuze uit verschillende formaten en varianten in en van de kleur rood.

Kratten in de kleur rood hebben een inhoud van 26L, 27L en 40L. De Fluor rode - een bijzondere tint rood zoals ook onderstaande foto laat zien - kratten zijn er met een inhoud van 25L en 50L.


Rode fietskratten - ook de bijzondere

Hip fietskrat voor kinderen. Rode fietskratten zijn er in allerlei soorten en maten, zo zijn er ook kratten voor kinderen. De kleur rood is een ietwat gewaagde kleur waarmee uw kind zich van de rest zal onderscheiden op het schoolplein.

Uw rode fietskrat verder verfraaien? Er is een aantal leuke accessoires beschikbaar die uw fietskrat een uniek uiterlijk geven. Zo kunt u kiezen uit één van de vele beschermhoezen (hooodie’s). Zo'n afdekzeil speciaal voor de krat helpt voorkomen dat de spullen in uw krat nat worden en/of dat belangrijke, lichtere spullen er mogelijk uit waaien.

De zijkant van de krat kunt u eveneens een extra detail meegeven: met een krat-sticker. Deze stickers zijn (alleen) op maat gemaakt voor de 40L Kerri kratten.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1