Blauwe fietskratten

Een krat dat overal bij past. Een fietskrat in de kleur blauw kan bij vrijwel alle fietsen. Blauw is een subtiel opvallende kleur, met een fietskrat in het blauw oogt het plaatje net weer even anders. En niet alleen u valt op, maar ook de fiets.Een fiets met blauw krat is sneller in het zicht
Weet u weer eens niet zo gauw waar uw tweewieler staat? Is-ie moeilijk te vinden in een overvolle fietsenstalling? Een blauw krat valt makkelijk op tussen de met name vele zwarte kratten. Door alle zwarte kratten het bos niet meer zien? Dit is niet meer nodig met een fietskrat dat afwijkt van de rest. Blauw helpt u niet alleen met het vinden van uw fiets, maar oogt - afhankelijk van de precieze tint - ook nog eens mooi en rustig.

Voor ieder wat wils; een fietskrat in het babyblauw, lichtblauw of donkerblauw, u kunt er een kopen op Fietskrat.nl. Ook biedt deze webshop voor fietskratten verschillende formaten aan. Het Kerri 40L krat is een goed voorbeeld van het meest verkochte formaat fietskrat in deze kleur. Een fietskrat met deze afmetingen is ook überhaupt het formaat dat u het meeste ziet in het Nederlandse straatbeeld.  


Stoere kleur. Blauw, de kleur van een jongen? Met fietskratten is dit anders, ook een dame of meisje kan prima met een stoer blauw fietskrat de weg op.

Blauw fietskrat pimpen
Tip: maak uw fietsrit figuurlijk gezien nog gezonder door een fruit krat-sticker aan te schaffen. Dit geeft de krat net die extra uitstraling waardoor het 't mooiste krat van het schoolplein wordt!

Slecht weer of losse spullen in uw krat? De oplossing ligt voor de hand; zoek een leuke bijpassende afdekhoes uit.

Sterk materiaal. Kunststof fietskratten staan bekend om hun lange levensduur. Zo zijn bijna alle kratten gemaakt van HDPE (hoge dichtheid polyethyleen, of in het Engels High Density Polyetheen). Dit materiaal zorgt ervoor dat u extra lang van uw fietskrat kunt genieten. Of dat nou zwart is, gedurfd roze, een willekeurig andere kleur of... Fraai blauw! Zie onderstaand aanbod aan blauwe fietskratten.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1