Accessoires

Op deze pagina vindt u een overzicht van accessoires voor fietskratten. Deze accessoires zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Deze ziet u staan onderaan de pagina. 

Afdekzeil - kratsticker - voordrager
Met een afdekzeil beschermt u uw spullen in de fietskrat tegen regen én zorgt u ervoor dat ze veilig in het krat blijven zitten. Een kratsticker geeft uw fietskrat een leuke, persoonlijke touch. U vindt bij de accessoires ook voordragers. Mocht uw fiets geen voordrager hebben maar wilt u toch graag een fietskrat kwijt, dan kunt u een aparte voordrager aanschaffen en deze op uw fiets monteren.

Accessoires voor montage
De meeste fietskratten kunt u eenvoudig op de voordrager van uw fiets bevestigen middels de (doorgaans meegeleverde) tiewraps. Basil heeft echter een speciale bevestigingsset in het assortiment voor de bevestiging van uw Basil-fietskrat of -mand, mocht u wat anders willen dan bevestiging door middel van tiewraps. 

Overige accessoires
Bij overige accessoires voor bij uw fietskrat of -mand moet u bijvoorbeeld denken aan een setje met ledlichtjes of een cijferslotje. Deze handige, extra accessoires heeft u misschien niet standaard in huis en kunt u hier meebestellen. 

 

 

Lees meer