Fietskrat bevestigingsset

Hoe maakt u uw fietskrat perfect vast? Met een speciaal daarvoor bestemde bevestigingsset. Het fietskrattenmerk Basil heeft deze in het assortiment, en is te verkrijgen via deze webshop Fietskrat.nl.

FIETSKRAT KOPEN? NAAR DE SHOP!

Hoe werkt de fietskrat bevestigingsset van Basil? Ten eerste is deze bestemd voor zowel fietskratten als ook rieten fietsmanden (mits open aan de onderzijde). U zet ze ermee vast op de voordrager van de fiets. De set bestaat uit drie roestvrijstalen beugeltjes met schroeven; zie ook het onderstaande plaatje:

Beugeltjes voor bevestigen fietskrat op voordrager


Deze bevestigt u, ongeveer symmetrisch verdeeld, om de openingen van het krat aan de onderkant en om de spijlen van de voordrager. Even strak (niet te strak) aanschroeven en de krat zit veilig en solide. Zie ook deze afbeeldingen:

Bevestigingsset Basil voor fietskratten


&

Hoe werkt de fietskrat bevestigingsset van Basil?

 

Fietskrat snel en stevig op voordrager én achterdrager
Deze fietskrat montagebeugeltjes van Basil zijn dus een efficiënte manier om uw krat of mand snel en stevig mee vast te zetten. Dit kan behalve op de voordrager eventueel ook op de bagagedrager, mits het formaat van het krat klein genoeg is voor een plek achterop de fiets.

Hoe kan het monteren van een fietskrat nog meer?
Ook vastzetten via tiewraps is een goede methode voor de montage van het fietskrat, maar de Basil bevestigingsset is een nog duurzamere oplossing. Fietskrat.nl stuurt altijd (gratis) tiewraps mee, zodat u direct met uw aankoop de fiets op kunt, maar vastschroeven met deze accessoire is weer net iets beter. 

Meer info over het bevestigen van een krat op de fiets
De prijs van deze set ligt nog ruimschoots onder een tientje. Wilt u meer informatie over het vastmaken van een fietskrat of fietsmand, van verschillend materiaal? Lees dan de volgende infopagina over het monteren van een krat op de fiets: 'Fietskrat bevestigen'.

 

FIETSKRAT KOPEN? NAAR DE SHOP!