Netbinder voor op voordrager

Een voordrager op de fiets is perfect voor... het plaatsen van een fietskrat. Op Fietskrat.nl kiest u gemakkelijk het krat dat bij u past - en bij uw fiets. Maar... er is ook nog een andere accessoire voor op de voordrager; een netbinder. Typisch een niet al te duur product dat handig is om erbij te hebben. 

Logische variant op snelbinders
Een netbinder voor de voordrager is eigenlijk een logisch vervolg op de standaard snelbinders achterop de bagagedrager. Met een netbinder erbij kunt u op een transportfiets dus zowel achterop als voorop het nodige kwijt, óók zonder krat.


Snelbinders voor op de voordrager van de fiets

Van belang: sterk elastisch net voor goede bindkracht
Met zo'n netbinder kunt u van alles op uw voordrager bijeenbinden. Het gaat dan niet om losse, kleine spulletjes, maar om grotere voorwerpen zoals een bal, een doos of een tas. Een netbinder is een speciale vorm van snelbinders, want is voorzien van stevig gaas. Van belang is dat dit net stevig elastisch is en beschikt over strengen om de bindkracht optimaal te houden, in combinatie met voldoende drukverdeling. Zo blijft de voetbal, schooltas, rugzak of andere bagage veilig op zijn plek, ook op hobbelige paden onderweg.

Solide haken
Daarbij moeten ook de haken solide zijn en goed klemmen. Met de montagehaakjes bevestigt u de binder immers aan de voordrager en die 'crux' moet in orde zijn.

Extra steun
Een voordeel ten opzichte van het gebruik van snelbinders op de achterdrager, is dat een voordrager een rechtopstaande steun heeft. Neem bijvoorbeeld de genoemde voetbal: deze blijft achterop niet gauw solide zitten, vóórop daarentegen wel.

Voorbeeld netbinder
Klik verder voor een voorbeeld van een goede netbinder voor op de voordrager. Deze is er in meerdere kleuren. Zie het onderstaande aanbod.

 

Lees meer
Pagina 1 van 1