Fietskratten in Fortnite (met een knipoog)

Fietskrat in FortniteFietskratten zie je overal, op straat, bij de voetbalclub, bij school en nu zelfs ook in de populairste game van dit moment, Fortnite. In Fortnite zijn het houten kratten (wij zien daar graag fietskratten in, met een knipoog dus). Als je ze stukslaat, krijg je er hout voor in de game. Met dat hout kun je op een later moment in de game iets bouwen, bijvoorbeeld een muurtje of een fort om je te beschermen tegen andere spelers in de game.

Fortnite is een van de grootste games op dit moment met ruim 125 miljoen spelers wereldwijd. De game is zo populair vanwege de gameplay die erg goed en spannend in elkaar zit. 100 spelers worden op een eiland gedropt en zullen moeten strijden tot de laatste man. Na je dropping moet je zorgen zo snel mogelijk wapens te vinden waarna je de strijd aan kunt gaan. Een soort nucleaire storm rondom het eiland krimpt langzaam waardoor de spelers uiteindelijk naar elkaar toe gedreven worden.

Fietsen komen niet voor in Fortnite, fietskratten wel dus :-). Het kapotslaan van 2 fietskratten levert je 1 hout op en 3 of meer kratten leveren je 2 hout op. Het omhakken van een grote boom levert meer hout op, maar tussentijds een fietskrat kapotslaan is zo gebeurd en zorgt dus wel voor wat extra hout.

Fietskratten in Fortnite

Fortnite fietsaccessoires
Er bestaan helaas nog geen fietskrat-accessoires van Fortnite. We houden het in de gaten natuurlijk, want een leuke Fortnite fietsbel of een Fortnite kratsticker zou zeker een leuke toevoeging kunnen zijn voor op de fietskrat of fiets.

FIETSKRAT KOPEN? NAAR DE SHOP!