Hoezen voor een fietskrat

Bescherming van de spullen in een ‘waterdicht’ fietskrat? Voorkomen dat uw spullen in het krat doorregenen of wegwaaien? Een fietskrat (regen)hoes voorkomt dat er (lichte) spullen weg kunnen waaien, dat er bij een volle lading iets uit valt en helpt voorkomen dat uw spullen nat worden wanneer het regent.

Krathoezen

"Past de fietskrat afdekhoes om mijn krat?" De hoezen zijn er, net zoals de kratten en manden zelf, in verschillende formaten. Let dus goed op wanneer u op het punt staat een hoes te bestellen.

De beschermhoezen in de maat Small zijn er voor kratten en manden van 40 centimeter lang en 30 centimeter breed. De hoezen passen bijvoorbeeld prima op het Basil Fietskrat Klein Zwart 25L.

De beschermhoezen in de maat Medium zijn er voor kratten en manden van 43 centimeter lang en 35 centimeter breed. De fietskrat hoezen staan bijvoorbeeld perfect op het Kerri fietskrat 40 liter.

De beschermhoezen in de maat Large zijn er voor kratten en manden van 50 centimeter lang en 40 centimeter breed. Voor bijvoorbeeld de Wicked Kratmand Maat L of de Lastpak Fietskrat Groot zijn deze afdekhoezen perfect.

Fietskrat afdekhoezen


Pimp een fietskrat.
Maak uw krat nog mooier en bescherm tegelijkertijd de inhoud van het krat. De fietskrat afdekzeilen, ook wel fietskrat covers genoemd, zijn er in allerlei kleuren en patronen. Genoeg keuze om uw krat/mand verder te verfraaien. En het kan nog mooier; zoek bij uw fietskrat cover een leuke krat-sticker om het geheel nog unieker te maken!

Afdekhoezen fietskrat

Advies: lees bij de productomschrijving of de hoes voor het fietskrat inderdaad past op uw eigen krat of mand. Veelal horen wij dat de hoezen niet makkelijk op het krat passen, ook als het wél de juiste maat betreft. In dat geval geldt: na een aantal keer de juiste formaat hoes op het krat te hebben gedaan gaat dit steeds makkelijker en u zult merken dat de hoes gewoon past.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2