Roze fietskratten

Een roze fietskrat is normaal gesproken altijd een kunststof krat. In traditionele vorm: met open structuur aan de zijkanten en onderzijde, plus de open handgrepen. De precieze teint roze kan uiteenlopen per krat en per merk. Lichtroze, babyroze, donkerroze, maar ook bloemrijke termen als blossomroze en fluor coral bepalen het assortiment roze fietskratten. U kunt daarmee kiezen voor knalroze, maar ook voor gemiddeld, minder expliciet roze, pastelroze of een meer zachtroze fietskrat.

Het is en blijft een bijzondere kleur: roze. Fietskratten kleuren, net als onder andere kleding, soms letterlijk het imago van de eigenaar in kwestie. Bij roze is dit zeker het geval wanneer een man met bijvoorbeeld zijn pullover kiest voor deze frisse, opvallende tint. Maar bij een fietskrat is deze kleur vooral in trek bij dames, van jong tot oud. Kinderen, meisjes en andere dames in alle leeftijden, met hoe dan ook een jonge geest. Terwijl ook een jongeman er best mee kan en mag pronken...


Roze fietskratten - kunststof fietskrat in het roze

Kleine en grote roze fietskratten - en maten ertussenin
Behalve verschil binnen het roze-spectrum, is er ook voldoende keuze aan maten binnen deze categorie: van 25 liter-kratten tot 50-literkratten, dus van klein tot groot, van S tot (X)L. Daarmee zijn er varianten beschikbaar voor zowel op de voordrager van een fiets voor volwassenen, op een kleinere voordrager van een kinderfiets als ook voor op de bagagedrager van een grote fiets (van bijvoorbeeld 28 inch).

Goedkope goede kratten in deze kleur
De prijzen van roze kunststof fietskratten liggen grofweg rond de 20 euro, waarbij er zelfs voor ruim minder al een mooi roze krat te koop is. Het merk Lastpak bijvoorbeeld maakt goede fietskratten voor een budgetprijs, terwijl een gerenommeerd merk als Kerri extra stevige kratten produceert van HDPE-kunststof voor net iets meer. Ook het merk Basil fabriceert meerdere soorten roze, solide fietskratten.


>>> TIP: combineer uw roze fietskrat met een krathoes naar smaak:
dit kan bijvoorbeeld met een Kerri krat van 40 liter.


>>> Zoekt u andere hippe en trendy kleuren fietskratten? Ze zijn er onder andere in helder geel, oranje, rood, blauw en groen!   

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1