Steco

Een Steco voordrager? Het is onder velen een begrip. Net als de Steco Buggydrager, de Mand-Mee, de opvouwbare fietskrat, de Pakaf-Mee en bijvoorbeeld de Tas-Mee. Fietsen moet zo comfortabel mogelijk zijn en hetzelfde geldt voor het meenemen van allerhande voorwerpen op de fiets. Dat fascineert het Gelderse familiebedrijf Steco langzamerhand alweer richting een periode van 100 jaar. 

Vanuit thuisplaats Stroe (Gelderland) maakt Steco slimme, degelijke producten van hoogwaardig staal. Van een betrouwbare bagagedragerverbreder tot andere innovatieve oplossingen, zoals bijvoorbeeld de Buggy-Mee. Voor het stabiel en veilig kunnen meenemen van allerlei voorwerpen op en met de fiets. Zodat het dagelijkse leven voor u net weer een beetje makkelijker wordt. Steco bedenkt, ontwerpt en produceert al decennia lang verrassende en betrouwbare rijwielartikelen.

Steco transport voordrager

Sterke voordragers van Steco
Op Fietskrat.nl vindt u van Steco onder meer transport voordragers, die ideaal zijn voor de bevestiging van kratten en manden. Op de brede en smallere voordragers neemt u makkelijk tot 15 kg aan spullen mee, zonder dat dit sturen bemoeilijkt. De voordragers van Steco zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in de kleuren zwart, matzwart en wit. De kleine transport voordragers zijn geschikt voor kinderfietsen, zodat ook uw kind spullen in een fietskrat of- mand kan vervoeren.

Andere handige accessoires van Steco
Naast voordragers vindt u op onze website ook de Monkey-Mee van Steco, een handige bagagedragerverbreder met spanband. Met de Monkey-Mee vervoert u met gemak een schooltas of rugtas op de voor- of achterdrager van uw fiets. Met de wat robuustere Krat-Mee met bagagespin vervoert u een zwaardere rugtas, fietskrat of -mand. Speciaal voor het vervoeren van een buggy op de fiets maakte Steco de buggydrager Buggy-Mee. De Buggy-Mee is te combineren met vrijwel elk type kinderzitje. En heeft u een fiets zonder voordrager, maar wilt u toch een fietsmand vóórop? Dan is de universele mandhouder Steco Mand-Mee echt een uitkomst.

 

Steco voordrager op Fietstas.com

Veilig en stabiel fietsen met buggy, mand, tas en/of andere spullen!
Sinds 1928 is Steco daarbij gefascineerd door metaal. Niets lijkt zo eenvoudig als de fiets. Twee wielen, trappers, een ketting, een stuur en een frame. Toch houdt dit fenomeen Steco dagelijks bezig. Hoe kunnen zij fietsen nog comfortabeler maken? Of beter gezegd: hoe maken zij het meenemen van allerhande voorwerpen op de trouwe tweewieler nog makkelijker?

Voordrager voor fiets en kinderfiets | meerdere soorten en maten
De kennis daarover is van grootvader, vader, zoon op kleinzoon en achterkleinzoon doorgegeven. En komt tot uiting in bijgaand aanbod in deze shop. Met vele voordragers, van groot tot klein. Van de Steco Comfort tot de Original. In bijvoorbeeld zwart, matzwart en wit. Voor fiets en kinderfiets. Voor gewone voorvork en verende voorvork. Zie de productomschrijvingen van de gewenste Steco fietsaccessoire hier op Fietskrat.nl.


Voordelen Fietskrat.nl

  • Een leuke krat voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

Pagina 1 van 2