Fietskratten van Basil

Basil is een bekend merk van onder meer fietskratten. Ook bijvoorbeeld fietstassen zijn een product waarmee Basil zich profileert. Welke soort fietskratten heeft Basil? En wat zijn de kenmerken?

Basil heeft zowel medium, grote als ook kleine fietskratten in assortiment. Daarnaast maakt dit Nederlandse bedrijf (de naam is een samentrekking van oprichter Van BAlveren uit SILvolde) fietstassen, maar ook fietsmanden en daarnaast dierenmanden en hondenmanden voor op de fiets.

Fietskratten van Basil


Fietskratten in meerdere kleuren | tevens voordragers

Op Fietskrat.nl zijn van dit merk trendy fietskratten te vinden, veelal kunststof fietskratten. In traditioneel zwart, maar ook in het wit en in 'echte' kleuren. In het assortiment bevinden zich ook voordragers waarop de krat vervoerd kan worden, voor wie niet beschikt over een transportfiets. Verder heeft Basil een bevestigingsset voor het vastzetten van fietskratten en fietsmanden op de voordrager.

Fietskrat Basil

Hoeveel liter heeft een Basil fietskrat in de diverse formaten?
De grote uitvoeringen van de fietskratten van Basil hebben een inhoud van 50 liter. De kleine fietskratten van Basil hebben doorgaans een inhoud van 25 liter. Met laatstgenoemd formaat krat heeft Basil ook een fietskrat die te plaatsen is op de kinderfiets. De medium fietskratten van dit merk hebben een inhoud van 33 liter. Let op: de genoemde maten kunnen mogelijk enigszins verschillen. Bij elke productbeschrijving echter staat exact aangegeven om welke specificaties het gaat, zodat u weet wat u aanschaft. Bij eventuele resterende vragen, ook over andere merken van fietskratten en andere vragen over dit product, staan wij u overigens graag te woord.

 

Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 2