Fietskratten met een bekerhouder

Waarom niet? Een fietskrat met bekerhouder! In een hoekje van het - meestal houten - fietskrat bevindt zich in zo'n krat een ronding waarin een beker koffie, een flesje, mok of soortgelijke verpakking voor uw drinken onderweg past. Deze kratten met bekerhouder zijn er in meerdere maten: van klein tot groot.

Verschillende merken fabriceren een fietskrat met bekerhouder. Veelvoorkomende zijn Wicked, TWO-O en Willex, met elk hun eigen kenmerken in stijl en prijs. Overeenkomstig is, zoals gezegd, het materiaal: het gaat eigenlijk altijd om een fietskrat van hout, waarin zo'n houder immers stevig in te bouwen is.

Fietskrat met bekerhouder

 

Een bekerhouder in een fietskrat is een gadget, maar óók echt handig
Het heeft wel iets gezelligs, en ook hips, maar het is vooral praktisch voor onderweg zo'n bekerhouder in het fietskrat. Voor de kop koffie tussentijds besteld bij het espressotentje tot het limonadeflesje of de milkshake voor in hartje zomer. Zeker bij langere ritten is dit nog handiger dan je misschien zou denken, want: op de fiets zo nu en dan even een slok of teug voor het grijpen hebben, is anders nog best lastig om voor elkaar te krijgen.

Bevestiging van een fietskrat met bekerhouder
De krat zelf bevestigt u net als ieder ander fietskrat in principe op de vaste voordrager van een transportfiets of een gemonteerde, los te bestellen voordrager. Dit bevestigen gebeurt overigens meestal gewoon met een tweetal tiewraps, een eenvoudig maar efficiënte en stabiele manier van monteren.

Fietskrat waarin een milkshake kan

Net als andere fietskratten in meerdere formaten
Een fietskrat met bekerhouder is er zoals vermeld in uiteenlopende formaten, net zoals de meeste andere fietskratten. Vaak bestaat er ook precies eenzelfde krat van zonder de bekerhouder. Er zijn bijvoorbeeld kratten met bekerhouder met inhoud van 17 liter (ook geschikt voor jeugdige fietsers), 24 liter en 40 liter, maar ook andere afmetingen zijn van dit type fietskrat beschikbaar. 

Fietskrat voor in de zomer
Kortom, fietskratten met bekerhouder zijn hip, verkrijgbaar in klassieke modellen en gemaakt van sterk hardhout of zelfs gebeitst vurenhout zoals bij het merk TWO-O (dat overigens tevens fietskratten met parapluhouder heeft...). Maar deze kratten zijn vooral ook handig, zeker in de zomer. Voor jong en oud.


Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 1