Fietskratten van Wicked

Het merk Wicked maakt fietskratten van hout en fietskratten van riet, of eigenlijk rotan. Deze laatste worden ook wel kratmanden (voor de fiets) genoemd. Wicked maakt daarmee authentieke kratten, in verschillende kleurtinten en verschillende formaten.

De klassiek gevlochten kratmanden en houten kratten voor op de fiets ogen duidelijk anders dan bijvoorbeeld de traditionele kunststof fietskratten. De rieten manden en houten fietskratten zien er vaak - al blijft het een kwestie van smaak - prachtig uit. Ze zorgen voor een hippe, maar tegelijkertijd naturelle look.

Wicked heeft deze fietskratten en kratmanden qua kleur in meerdere tinten binnen het spectrum van bruin en grijs. Wat betreft de prijsklasse: deze creaties bevinden zich in het middensegment. Qua formaat is er een hele range: met een inhoud variërend van ruim onder de 20 liter tot ruimschoots boven de 50 liter.


Wicked fietskratten

Sommige van de kleinere fietskratten van Wicked passen ook op de voordrager van een kinderfiets. Alle fietskratten kunnen natuurlijk hoe dan ook op voordragers van fietsen van volwassenen. De kleinere varianten passen vaak ook op de achterdrager van een normale fiets van gemiddelde grootte.

Bijzondere Wicked kratten - met bekerhouder
Het merk Wicked heeft ook bijzondere uitvoeringen van de houten fietskratten, namelijk met bekerhouder. Daarnaast heeft dit merk ook andere typen fietsmanden. Naast de kratmanden zijn er eveneens stuurmanden, picknickmanden en buikmanden voor op de fiets. Bent u geïnteresseerd in één van de laatstgenoemde drie varianten, dan heeft Fietskrat.nl hier tot slot nog een tip: zie ook de complete Wicked-collectie in één van onze andere webshops: Fietsparadijs.com.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1