Willex

Willex staat synoniem voor herkenbare producten met karakter. De inspiratie voor de producten doet de Belgische producent van fietskratten en fietstassen op in landen met een echte fietscultuur. Opgroeien met fietsen is een onderdeel van het dagelijks leven en hiervoor de perfecte bron. De basis voor productontwikkeling en research ligt daarom in de Benelux. Hier worden nieuwe producten en collecties bedacht, getest en verbeterd voordat ze geschikt gemaakt worden voor de mondiale markt.

Lees meer
Filter uw producten


Willex Fietskrat Houten Krat Vintage Klein
Willex Fietskrat Houten Krat Vintage Klein
Het gevoel van vroeger. Dat krijgt u vanzelf met dit authentieke, houten krat van Willex. Heeft u 'm voor het eerst vast, dan ervaart u het meteen. Ook deze kleine uitvoering van de Vintage (15 liter) is netjes afgewerkt. Met massief, gebeitst hout.
Willex Fietskrat Houten Krat Naturel
Willex Fietskrat Houten Krat Naturel
De Houten Krat Naturel (33 liter) is onderdeel van de serie houten fietskratten van Willex. Deze variant heeft een naturelle houtlook en ook de vormgeving van de krat is traditioneel. Met extra geleiderlatten, tie-wraps én... schroevendraaier!
Willex Fietskrat Houten Krat Naturel met bloemmotief Rood
Willex Fietskrat Houten Krat Naturel met bloemmotief Rood
De Houten Krat Naturel (33 liter) is onderdeel van de serie houten fietskratten van Willex. Deze variant heeft een naturelle houtlook, met een fleurig rood bloemenmotief. Inclusief extra geleiderlatten, tie-wraps én... schroevendraaier!
Willex Dubbele fietstas Bagagetas S 1200 20L Zwart
Willex Dubbele fietstas Bagagetas S 1200 20L Zwart
De Willex Bagagetas S 1200 met 20 liter inhoud heeft veel in huis. Deze zwarte dubbele fietstas is aan beide zijden te vergroten, heeft ritsvakken, haakjes aan de binnenzijde, reflectie rondom, een regenhoes, gepatenteerde klemhaken en nog veel meer!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1