Willex

Willex staat synoniem voor herkenbare producten met karakter. De inspiratie voor de producten doet de Belgische producent van fietskratten en fietstassen op in landen met een echte fietscultuur. Opgroeien met fietsen is een onderdeel van het dagelijks leven en hiervoor de perfecte bron. De basis voor productontwikkeling en research ligt daarom in de Benelux. Hier worden nieuwe producten en collecties bedacht, getest en verbeterd voordat ze geschikt gemaakt worden voor de mondiale markt.

Lees meer
Filter uw productenWillex Fietskrat Houten Krat Notenbruin Medium
Willex Fietskrat Houten Krat Notenbruin Medium
Notenbruin. Als deze kleurenterm betrekking heeft op een fietskrat, weet u wel dat het een bijzonder exemplaar is. Dit authentieke fietskrat is van massief en gebeitst hout, en heeft afmetingen die zorgen voor een handige 22 liter aan inhoud.
Willex Fietskrat Houten Krat Naturel
Willex Fietskrat Houten Krat Naturel
De Houten Krat Naturel (33 liter) is onderdeel van de serie houten fietskratten van Willex. Deze variant heeft een naturelle houtlook en ook de vormgeving van de krat is traditioneel. Met extra geleiderlatten, tie-wraps én... schroevendraaier!
Willex Fietskrat Houten Krat Notenbruin Klein
Willex Fietskrat Houten Krat Notenbruin Klein
Notenbruin. Als deze kleurenterm betrekking heeft op een fietskrat, weet u wel dat het een bijzonder exemplaar is. Dit authentieke fietskrat is van massief en gebeitst hout, en heeft hanteerbare afmetingen die zorgen voor 14 liter inhoud.
Willex Fietskrat Houten Krat Vintage Klein
Willex Fietskrat Houten Krat Vintage Klein
Het gevoel van vroeger. Dat krijgt u vanzelf met dit authentieke, houten krat van Willex. Heeft u 'm voor het eerst vast, dan ervaart u het meteen. Ook deze kleine uitvoering van de Vintage (15 liter) is netjes afgewerkt. Met massief, gebeitst hout.
Willex Fietskrat Houten Krat Naturel met bloemmotief Rood
Willex Fietskrat Houten Krat Naturel met bloemmotief Rood
De Houten Krat Naturel (33 liter) is onderdeel van de serie houten fietskratten van Willex. Deze variant heeft een naturelle houtlook, met een fleurig rood bloemenmotief. Inclusief extra geleiderlatten, tie-wraps én... schroevendraaier!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1