Onmisbare fietsaccessoires voor de herfst

Onmisbare fietsaccessoires voor de herfst

Met deze fietsaccessoires bent u klaar voor de natte en donkere herfstmaanden!

De herfst staat voor de deur. Dat betekent dat de dagen korter worden en de temperatuur naar beneden gaat. Ook zijn de laatste maanden van het jaar vaak natter en onstuimiger. In deze blog bespreken we een aantal fietsaccessoires die in het najaar extra goed van pas komen.

 

Hooodie box voor over uw fietskrat of fietsmand
Het najaar gaat vaak gepaard met onstuimig weer. Er valt vaak niet alleen veel regen, het kan ook flink sneeuwen. Met zulk weer is het belangrijk uw spullen goed te beschermen. U doet dit door uw fietskrat af te dekken met een zogenaamde Hooodie Box. Deze afdekhoes spant u over uw krat waardoor uw spullen droog blijven. De afdekhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diverse leuke dessins. Er zit elastiek in de hoezen waardoor u ze gemakkelijk om een krat kunt spannen. Heeft u geen fietskrat maar een fietsmand? In onze andere webshop Fietsmand.com vindt u een groot aantal leuke afdekhoezen speciaal voor fietsmanden.

Hooodie Box M Tulips Red voor Kerri Fietskrat                                         Hooodie Box M PTT voor Kerri Fietskrat

Waterdichte fietstassen en zadeldekjes
Maakt u naast een fietskrat ook gebruik van een fietstas? Of heeft u geen krat of mand en plaatst u in plaats daarvan een tas op uw voordrager? Houd er dan rekening mee dat niet alle tassen voldoende weersbestendig zijn. Vooral voorop de fiets vangt een tas de nodige wind en regen. In onze webshop Fietstas.com vindt u fietstassen die gemaakt zijn van waterafstotend materiaal. Met een dergelijke tas kunt u ervan verzekerd zijn dat uw spullen ook tijdens een bui droog overkomen. Wilt u ook graag uw zadel droog en schoon houden? Bekijk dan eens ook eens onze collectie zadeldekjes.

New Looxs Bari Folla Black                    Urban Proof Zadeldekje universeel - zadelhoesje voor fiets Leaves           Snake ledverlichting

Goede fietsverlichting
Als de zomer eenmaal voorbij is, worden de dagen al gauw korter. Dat betekent dat u vaker in het donker op de fiets zit. In het donker bent u minder goed zichtbaar voor andere weggebruikers en dus kwetsbaarder in het verkeer. In de herfst- en wintermaanden is het daarom essentieel dat uw fiets over goede fietsverlichting beschikt. Een (extra) setje ledverlichting komt dus altijd van pas. Het voordeel van deze ledlichtjes is dat ze eenvoudig aan de fiets te bevestigen zijn. U zou ze zelfs aan uw fietskrat vast kunnen maken.