De leukste afdekhoezen voor uw fietskrat

  • Geplaatst op
De leukste afdekhoezen voor uw fietskrat

Heeft u een fietskrat? Zie dan onze leuke afdekhoezen!

Als u gebruik maakt van een krat of mand voorop uw fiets, kan het handig zijn als u de mogelijkheid heeft deze af te dekken. Zo zorgt u er niet alleen voor dat uw spullen onderweg op hun plek blijven (en dus niet uit de krat of mand vallen bij een drempel of scherpe bocht), een afdekhoes zorgt er ook voor dat uw spullen droog blijven in het geval van een bui.

 

Afdekhoezen voor over uw krat of mand zijn in feite een soort zeiltjes met elastiek aan de zijkant. U spant de hoes door middel van het elastiek eenvoudig om de randen van uw krat of mand. Desgewenst haalt u de hoes ook zo weer los. De hoezen zijn klein en compact op te vouwen en zeer licht van gewicht. Dit maakt ze handig mee te nemen in bijvoorbeeld uw tas of jaszak. Wanneer u het hoesje nodig heeft, haalt u ‘m zo tevoorschijn.

 

Voor welke fietskratten zijn de hoezen geschikt?

We verkopen op Fietskrat.nl afdekhoezen van de merken Hooodie en New Looxs. De hoezen zijn gemaakt van waterafstotend, gecoat polyester en daardoor geschikt voor elk weertype. De Hooodie-afdekhoezen zijn geschikt voor manden en kratten met afmetingen 43 (L) x 35 (B) cm en passen bijvoorbeeld perfect over de populaire Kerri fietskratten. De New Looxs-hoezen passen goed om de fietskratten van Basil.

 

Verschillende dessins

Een afdekhoes voor over uw fietskrat is niet alleen functioneel, ze geven een fietskrat ook een frisse uitstraling. U heeft keuze uit verschillende dessins. Zie bijvoorbeeld de leuke hoes met PTT-dessin, of die met tulpen. Natuurlijk verkopen we ook effenkleurige hoezen, als u meer houdt van strak. Naast afdekhoezen hebben we ook leuke kratstickers in het assortiment!

                                       Afdekhoezen Hooodie