FastRider

Praktisch op iedere fiets! Met deze slogan profileert FastRider zich als merk en producent van praktische fietsaccessoires zoals fietstassen, fietskratten, fietsmanden en regenkleding. Op Fietskrat.nl draait het natuurlijk met name om de fietskratten van Fastrider. De kratten zijn gemaakt van gerecycled kunststof en te koop voor een prima prijs!

De sterke fietskratten van Fastrider zijn er in verschillende kleuren en maten. De grote kratten hebben een ruime inhoud van 34 liter, zodat u veel spullen mee kunt nemen op de fiets. De kleinere fietskrat 'Junior' heeft een inhoud van 25 liter. Deze fietskrat kan zowel op een voor- als achterdrager geplaatst worden en is ook geschikt voor een kinderfiets. De kunststof kratten zijn verkrijgbaar in onder meer de kleuren blauw, naturel, mint en roze.

Fastrider fietskrat

Om de inhoud van uw fietskrat te beschermen en droog te houden, kunt u ook de waterproof Fastrider afdekhoes voor fietskratten bestellen. Deze hoes heeft een elastieken band en is  geschikt voor de grotere kratten van Fastrider.

Bevestiging van een Fastrider-fietskrat
Een fietskrat van Fastrider is heel gemakkelijk met tiewraps te bevestigen op een voor- of achterdrager. Deze tiewraps worden meegeleverd wanneer u bij ons een fietskrat bestelt. Maar u kunt de krat ook vastmaken met een speciale, los bij te bestellen RVS-bevestigingsset voor fietskratten- en manden.

FastRider: over de hele wereld
De achtergrond van FastRider heeft zijn kiem alweer ruimschoots een halve eeuw geleden. Hesling Products B.V. uit 1966 produceerde ooit fietstassen én kussentjes voor kerkbanken in een schuur achter een woonhuis. Inmiddels is het uitgegroeid tot een familiebedrijf dat onder de noemer FastRider marktleider is op het gebied van fietstassen, -kratten en -manden in de Benelux. Ook elders in Europa en in Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië zijn in vele straten talloze fietsaccessoires van dit merk te zien.

Voordelen Fietskrat.nl

  • Een leuke krat voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!
Lees meer
Filter uw producten








Pagina 1 van 2