Back to school: met fietskratten, rugtassen en méér voor scholieren!

Gave fietskratten voor naar school. Gave fietsmanden voor naar school. Gave rugtassen voor op de fiets naar school. Maar ook: veilige fietsverlichting, fietssloten geschikt voor scholieren en andere tips voor je complete outfit: it's time, Back to school!

Het hoort een beetje bij de typische scholier of student: hij of zij zit op de fiets met daarop een traditioneel zwart dan wel mooi gekleurd fietskrat. Ideaal om al je schoolspullen in mee te nemen. Dat gebeurt vaak in één keer door de complete schooltas erin te 'slingeren'. Met al je spullen in het zicht. Hoe praktisch en leuk kan het - ook in het nieuwe schooljaar - zijn?

Back to school? Rugzak voor op je bike!

Back to school! Behalve een fietskrat die bij jou past - en bij je fiets - zijn er nog meer prachtige, handige accessoires voor scholieren op de fiets. Je kunt daarbij ook denken aan een mand in plaats van een fietskrat. Maar zeker ook aan een rugzak die perfect is voor op je bike. Zo'n fietsrugtas is een uitermate populair onderdeel van de totale schooloutfit. Ze zien er niet alleen gaaf uit (er zijn veel varianten!), maar ze zijn vooral ook reuze makkelijk voor het meenemen van al je schoolspullen en schoolspulletjes: van schoolagenda tot smartphone.

Back to school? Veilig laptop, tablet en smartphone mee!

Wat kun je - Back to school - allemaal in zo'n fietsrugzak meenemen? Zo'n fietstas is onder andere gemaakt voor de duurdere apparaten. Dit zijn immers ook voor een student of scholier onmisbare instrumenten. Dan hebben we het over een tablet, notebook of laptop, maar ook over de iPhone of ander type smartphone. Deze heb je onderweg op je fiets (en te voet daarvóór of daarna) dankzij de gewatteerde vakken degelijk beschermd mee, zodat trillende klinkers en paden niet uitmaken...

Back to school? In onze backpacks past alles!

Maar er kunnen in de rugtassen voor scholieren op deze pagina's zoals gezegd natuurlijk óók alle andere, typische schoolspullen mee. Deze kun je niet in deze webshop kopen (in tegenstelling tot alle mooie fietskratten, fietsmanden en fietstassen voor naar school zoals speciale backpacks) maar natuurlijk wel elders: pennen en papier, rekenmachientje, schoolagenda, mappen, je etui, schoolboeken enzovoort. 

Back to school? Denk ook aan deze tips!

De schooltassen, -manden en -rugtassen voor je bike vind je op Fietskrat.nl vaak met een mooie korting! Hetzelfde geldt voor de andere Back to school spullen op deze pagina's. Van fietsverlichting tot een compact ART-kettingslot, van mandhoes tot bijvoorbeeld zadelhoes. Back to school? Eerst naar Fietskrat.nl!

 

Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 10