Rugzak (écht) waterdicht?

  • Geplaatst op
Rugzak (écht) waterdicht?

Waterdichte rugzak: zo belangrijk voor je laptop!

Een rugzak die helemaal waterdicht is. Voor naar school, om je laptop in mee te nemen. Veilig je laptop of notebook of tablet in een waterdichte rugzak. Op de fiets of lopend, ook als het keihard regent en je zelf doorweekt dreigt te raken? In deze categorie vind je de écht waterdichte rugtassen.

Het komt daadwerkelijk voor dat een student, scholier of werknemer doorweekt op school, universiteit of kantoor verschijnt. En dan tot de conclusie moet komen dat hij of zij niet alleen een nat pak heeft opgelopen, maar ook een natte laptop. Pas maakten we het echt zelf mee: een medewerker van Fietskrat.nl kwam aan met een nat geworden en daarom gecrashte laptop. Lekker dan...

Waterdichte rugzakken voor naar school. Voor op de fiets en lopend in de regen. Ze houden de inhoud ervan - zoals laptops - droog, schoon én heel. En dat is veel waard. Zeker als het een apparaat is, of belangrijke papieren of een mooie map. Je kunt er als dagelijks reiziger die een rugzak wil, eigenlijk niet omheen: het online aanbod aan waterdichte rugzakken bekijken!

 

Rugzak waterdicht: voor de laptop

Waterdichte rugzakken die tegen een bui kunnen. Of beter gezegd: tegen een stortbui. Verschillende merken zijn gespecialiseerd in waterdichte oplossingen voor het altijd droog kunnen meenemen van een laptop en andere inhoud van de rugzak. Zelf kun je je drooghouden met een regenpak. Je kunt óók een waterafstotende rugtas kopen. Maar moet het écht waterdicht zijn? Dan kom je al gauw bij de merken Vaude, Ortlieb, AGU en Thule.

Een waterdichte laptop rugzak van Ortlieb, Vaude, AGU of Thule ademt de allerhoogste kwaliteit. Het zijn de wat duurdere, maar ook de beste waterdichte rugtassen die er op de markt zijn. We verkopen ook andere, goedkopere maar tevens goede merken tassen, rugzakken, overige fietstassen en fietsrugtassen met een stevige waterdichtheid. Denk aan XLC, Contec, New Looxs, Basil en Lynx. Daar zit zelfs een budgetmerk bij! Met de rugtassen die we hier noemen, zijn ook echt alle spullen, laptops en inhoud verzekerd van volledige waterdichtheid. Oók bij een hevige, hevige plensbui.

 

Waterdichte rugzak laptop

 

 

 

 

 

 

Waterdichte rugtas voor school, universiteit of werk

Fietskrat.nl verkoopt een keur aan waterdichte rugtassen. Van onze merken die rugzakken produceren hebben we al hun modellen! Deze kunnen niet alleen op de fiets of e-bike dienst doen, maar eveneens wandelend, of tijdens trekking en andere outdoor activiteiten. Hoe onze rugzakken het daadwerkelijk droog houden, die laptop, notebook, maar ook paperassen, kleren en eten? Daarvoor heeft elk merk zo zijn eigen techniek. Sommige technieken zijn meer universeel, andere technieken voor een waterdichte rugzak zijn weer unieker en specifieker voor het merk zelf. Welke dit zijn? Lees het op onze productpagina met waterdichte rugzakken!