Fietskrat recycled

  • Geplaatst op
Fietskrat recycled

Een fietskrat van gerecycled kunststof: milieuvriendelijk en nét zo mooi!

Een wereldverbeteraar door een fietskrat van gerecycled plastic te kopen? Zover willen en zullen we niet gaan. Maar alle minibeetjes helpen. Het past helemaal in deze tijd om zoveel mogelijk te kiezen voor duurzaam. En een milieuvriendelijk fietskrat aanschaffen is bovendien nét zo leuk!

Milieuvriendelijke fietskratten

Circulair en duurzaam spullen kopen, dat kan ook voor op de fiets, of elektrische fiets. En de keuze blijft groot, wanneer je kiest voor een fietskrat dat gemaakt is van gerecycled kunststof. Fietskratten van hergebruikt materiaal zijn misschien nét iets duurder, maar het scheelt niet veel. En u doet er iets goeds of in elk geval beters mee, terwijl nog steeds absoluut sprake is van een goedkoop fietskrat. Dat is te zien aan de milieuvriendelijke fietskratten op Fietskrat.nl. U vindt ze door te klikken op deze duurzame fietskrat-link.

 

 

Fietskrat van hergebruikt materiaal

U ziet er kratten van een merk als Urban Proof. Ze zijn er evengoed in allerlei kleuren: van roze, zwart, lichtgroen en donkerder groen tot lichter grijs, donkergrijs en blauw, bijvoorbeeld. Stuk voor stuk milieuvriendelijk gemaakt van hergebruikt materiaal: plastic in dit geval.


Ook voor op de kinderfiets

Ook deze milieuvriendelijke kratten zijn, net als de meeste kunststof fietskratten, licht van gewicht. Ze zijn er in een mooi formaat: van 30 liter, maar in de toekomst komen er ook fietskratten van gerecycled plastic in groter en kleiner formaat. De kratten zijn traditioneel vormgegeven: met open grepen, goed hanteerbaar en veelal zowel vóórop als achterop de fiets te bevestigen (afhankelijk van het formaat). Ook op kinderfiets. De gerecyclede fietskratten zien? Klik dan hier!