Een houten fietskrat: stoer en stijlvol!

  • Geplaatst op
Een houten fietskrat: stoer en stijlvol!

Op zoek naar een fietskrat? Neem eens een kijkje bij onze houten exemplaren. Een stoer, stijlvol en authentiek accessoire voor op de fiets!

Fietskratten zijn tegenwoordig in vele soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Vooral kunststof fietskratten zie je veel in het straatbeeld. Maar net zo leuk (en misschien zelfs nog wel leuker) is een houten fietskrat. Houten fietskratten zijn stoer en stijlvol en net een stukje steviger dan een kunststof exemplaar. In dit artikel vertellen we u graag meer over de pluspunten van een houten fietskrat.

 

Authentiek, uniek en stoer
Welk houten fietskrat u ook kiest, u bent zeker van een authentiek en stoer fietsaccessoire. Houten fietskratten hebben een robuuste uitstraling die erg goed past bij transportfietsen. Ook leuk aan een houten fietskrat is dat ze gemaakt zijn van natuurmateriaal. Dit geeft het krat iets unieks. In ons assortiment vindt u fietskratten van verschillende soorten hoge kwaliteit hout, variërend van regulier hout tot steigerhout tot hardhout met een keurmerk.

 

Verschillende kleurtypes en stijlen
Onze houten fietskratten zijn uitgevoerd in verschillende kleurstijlen. Zo vindt u in ons assortiment lichte, naturelle kratten maar ook houten kratten in donkerdere kleuren. We hebben ook houten kratten die een gebeitste look hebben en kratten die van een wat ruwer, vintage uiterlijk voorzien zijn. Kortom, ook binnen onze categorie houten fietskratten valt er genoeg te kiezen!

Willex Fietskrat Houten Krat Naturel

Superstevig en in diverse formaten verkrijgbaar
Een ander voordeel van houten fietskratten is dat ze lekker stevig zijn. In een fietskrat van hout kunt u dus met een gerust hart uw spullen vervoeren. In onze shop vindt u diverse formaten houten fietskratten. Zo is er dus altijd wel een formaat krat dat past bij uw wensen. Voor solide bevestiging op uw voordrager gebruikt u de meegeleverde tiewraps. 

 

Weerbestendig
Het hout van de kratten is vaak zo bewerkt dat ze beschermd zijn tegen allerlei weersinvloeden. Een houten fietskrat kan dus prima tegen een buitje. Sommige houten fietskratten zijn voorzien van een leuk extraatje, zoals een bekerhouder of een houder voor uw paraplu. Onze houten kratten zijn er van verschillende topmerken, zoals Wicked, TWO-O en Willex

 

Losse voordrager bestellen
Wilt u graag een houten fietskrat aanschaffen maar beschikt uw fiets niet over een voordrager? Bestel dan op Fietskrat.nl een losse voordrager. Nadat u deze op uw fiets gemonteerd heeft, kunt u alsnog een fietskrat bevestigen.

 

TWO-O The Stormchaser