Racktime

Het Duitse merk Racktime maakt bagagedragers en systemen daarvoor. Hun bekendste product is de Snapit-adapter, voor het veilig bevestigen van fietstassen, manden en fietskratten. De producten van Racktime zijn innovatief, duurzaam, licht en praktisch. Al hun producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en op meerdere factoren getest in hun eigen testcentrum in Duitsland.

Met de Snapit-adapter bevestigt u fietsaccessoires zoals een fietskrat of -mand eenvoudig op een bagagedrager van Racktime. Een Racktime-drager is er namelijk speciaal voor gemaakt. De adapter is verstelbaar, waardoor deze geschikt is voor smalle en brede achterdragers. Met het Racktime Secure-it-slotje beveiligt u de accessoire tegen diefstal. Let op: dit slotje is alleen geschikt voor de gangbare, eerste Snapit-adapter.

Gemakkelijk vastklikken en losmaken
Met een Snapit-adapter kunt u snel en eenvoudig wisselen van tas of mand: u klikt de accessoire gemakkelijk vast op de Racktime-drager, en ook net zo makkelijk weer los. Hoe het werkt? U plaatst de fietsaccessoire met de Snapit-adapter op de bagagedrager. Vervolgens klikt u de tas, mand of krat vast door het geheel met adapter naar voren te schuiven. Om de accessoire weer los te maken, duwt u het groene hendeltje naar boven, waarna de tas of mand naar achter geschoven kan worden.

De nieuwe adapter Snap-it 2.0
Sinds 2023 is er een nieuwe versie van het Snap-it-systeem van Racktime: Snap-it 2.0. Ook met dit gebruiksvriendelijke montagesysteem kunt u fietsmanden, fietstassen en andere fietsaccessoires bevestigen op de bagagedrager. Deze drager moet echter wel geschikt zijn voor het 2.0-systeem. De 2.0 accessoires passen namelijk alleen op Racktime 2.0 bagagedragers en op bagagedragers met een Snap-it 2.0 Connect Bagagedrager-adapterplaat. Racktime-producten geschikt voor het 2.0-systeem zijn te herkennen aan "2.0" in hun naam. De Snap-it 2.0 adapter is verkrijgbaar in vier verschillende varianten: met of zonder voetjes, en met of zonder slot. 

Hier leest u meer over hoe u een fietsaccessoire kunt monteren met Snap-it van Racktime.

Voordelen Fietskrat.nl

  • Een leuke krat voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!
Lees meer
Filter uw producten
Pagina 1 van 1