Jack Wolfskin

Jack Wolfskin is een Duits bedrijf dat in 1981 is opgericht. Het bedrijf heeft vestigingen in Europa, Azië en Zuid-Amerika. Jack Wolfskin is dan ook één van de grootste bedrijven in de sector van kampeer- en trektochtspullen. Het assortiment van het bedrijf bestaat onder andere uit kleding, schoenen en rugzakken voor zowel mannen, vrouwen als kinderen en uit slaapzakken en tenten. In ons assortiment vindt u voornamelijk tassen en rugzakken van Jack Wolfskin.

Dagrugtassen
Jack Wolfskin heeft een breed assortiment aan rugtassen voor dagelijks gebruik. Zo zijn veel van de dagrugtassen van Wolfskin uitgerust met een gevoerd of gewatteerd laptopvak en andere praktische opbergmogelijkheden. Het Duitse merk heeft meerdere systemen ontwikkeld op het vlak van belastbaarheid van het materiaal (Armatech Plus, bijvoorbeeld) en extra draagcomfort (de Snuggle Up, bijvoorbeeld). Compressiebanden, diverse opbergmogelijkheden voor uw spullen (ook zaken als een flesje drinken en de paraplu): over alles is professioneel nagedacht.

Jack Wolfskin Rugzak NighthawkJack Wolfskin Rugzak NeuronRugzakken voor kinderen
Jack Wolfskin maakt ook rugtassen speciaal voor jongeren en kinderen. Deze tassen zijn licht van gewicht en uitgevoerd in vrolijke kleuren. Voorbeelden van kinderrugzakken zijn de Little Joe en rugtas Buttercup.

Outdoor rugzakken
Daarnaast produceert Jack Wolfskin echt outdoor rugzakken die veel comfort bieden voor lange tochten op een MKB of andere (toer)fiets. Deze rugtassen zijn voorzien van een comfortabel, ventilerend draagsysteem, een helmhouder, een regenhoes en reflectie. 

Duurzaam en milieuvriendelijk
Jack Wolfskin zet zich in voor bescherming van het milieu. Alle materialen die zij tijdens de productie gebruiken worden zo duurzaam mogelijk vervaardigd. Zo zijn alle kledingproducten, tassen en rugzakken sinds voorjaar/zomer 2019 100% PFC-vrij!

Voordelen Fietskrat.nl

  • Een leuke krat voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!
Lees meer
Filter uw productenPagina 1 van 2