Uitgelicht: Urban Proof fietskratten

Uitgelicht: Urban Proof fietskratten

Op zoek naar een trendy fietskrat voor een scherpe prijs? Dan raden we de fietskratten van Urban Proof aan. Dit Nederlandse merk is dé specialist in trendy fietskratten.

Het uitzoeken van een fietskrat is nog niet zo makkelijk. U heeft de keuze uit verschillende merken, maten, kleuren én prijzen. Om de keuze wat gemakkelijker te maken, lichten wij graag één van onze nieuwste merken voor u uit: Urban Proof. De fietskratten van dit hippe Amsterdamse merk zijn niet alleen stevig en trendy, ze zijn ook nog eens erg scherp geprijsd.

 

Urban Proof: verstand van fietsen
Urban Proof is ontstaan uit een samenwerking tussen Dutch Perfect, specialist in fietsbanden, en U+ Creative Concepts, een conceptontwikkelaar met een liefde voor fietsen. Samen ontwikkelden zij een complete lijn fietsaccessoires die niet alleen hip en kwalitatief hoogwaardig is, maar ook zeer betaalbaar. Alle fietsaccessoires zijn, zoals af te leiden is uit de naam Urban Proof, geschikt voor in het drukke stadsverkeer. 

 

Licht maar stevig
Voor de fietskratten van dit Nederlandse merk geldt dat ze zowel licht als stevig zijn. Ze zijn namelijk gemaakt polypropyleen (kunststof). Een lichtgewicht fietskrat is handig omdat deze u niet hindert tijdens het fietsen of sturen. Dit verhoogt de fietsveiligheid. Tegelijkertijd zijn de kratten van Urban Proof erg stevig. U moet er uiteraard wel uw spullen veilig in kunnen vervoeren. Polypropyleen heeft ook als voordeel dat het weer- en windbestendig is en dus lang meegaat.

 

Fietskratten in vele trendy kleuren
Op Fietskrat.nl verkopen we Urban Proof-fietskratten in een groot aantal verschillende kleuren. Zo weet u dus zeker dat er altijd een kleur krat is dat u aanspreekt. Alle kratten hebben dezelfde inhoud: 30 liter. Dit is meer dan genoeg om uw spullen in te vervoeren. Bijkomend voordeel: een krat van 30 liter is ook geschikt voor op de kinderfiets (voor kinderen vanaf een jaar of 5).

 

Overige Urban Proof-fietsaccessoires
Bent u ook benieuwd naar de overige fietsaccessoires van Urban Proof? Dan verwijzen wij u graag naar onze partnerwebshop Fietsparadijs.com. Daar vindt u van dit hippe merk onder andere fietstassen, zadeldekjes, fietsbellen en fietskussens.