De vrolijkste fietskratten voor het voorjaar!

  • Geplaatst op
De vrolijkste fietskratten voor het voorjaar!

Het voorjaar is begonnen! Zie daarom onze leukste fietskratten voor de lente/zomer.

De start van het voorjaar is de ideale gelegenheid om er wat vaker met de fiets op uit te trekken. Pak bijvoorbeeld de fiets naar school of werk of maak in het weekend eens een fietstochtje met uw gezin. Natuurlijk wilt u onderweg uw spullen veilig mee kunnen nemen. Met het oog op het voorjaar hebben we daarom voor u enkele van onze vrolijkste en leukste fietskratten uitgelicht. Deze kratten zijn ideaal voor het vervoeren van uw spullen én zorgen voor een vrolijke noot op uw fiets.

 

1. Lastpak Fietskrat Kunststof Roze M
Lastpak staat bekend om haar scherpgeprijsde fietskratten. De kratten zijn gemaakt van kunststof en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder deze vrolijke roze kleur. Het krat in maand M biedt ruimte genoeg voor uw tas of boodschappen maar is tegelijkertijd prettig compact. U kunt dit krat ook achterop uw fiets bevestigen!

Lastpak Fietskrat Kunststof Roze M

2. Basil Fietskrat Crate 25L Lemon
Deze gele topper van Basil springt meteen in het oog. Perfect voor het voorjaar dus, dit kunststof krat met 25 liter aan inhoud. Het krat heeft een handzaam formaat en is eenvoudig op de voordrager te bevestigen door middel van de meegeleverde tiewraps. Vanwege zijn compacte formaat is het krat ook bijzonder geschikt voor op de kinderfiets.

Basil Fietskrat Crate 25L Lemon

 

3. Urban Proof Fietskrat 30L Pastel Green
De prachtige pastelgroene kleur van dit fietskrat past perfect bij het voorjaar. Bovendien past deze fraaie kleur prima op zowel een damesfiets als een herenfiets. Het Amsterdamse merk Urban Proof maakt kratten die goed passen binnen het drukke stadsverkeer. Het lichte gewicht van het krat maakt het dan ook prettig navigeren in de stad. Maar uiteraard is het krat ook prima geschikt voor fietstochtjes door een landelijke omgeving.

 

 

Urban Proof Fietskrat 30L Pastel Green

 

4. Kerri Babyblauw Fietskrat
Dit babyblauwe fietskrat wordt vanwege zijn vorm ook wel een melkkrat genoemd. De zachtblauwe tint past op bijna elke kleur fiets. Het krat is lekker ruim (40 liter inhoud) en biedt dus genoeg ruimte voor al uw spullen. Deze Kerri is gemaakt van stevig kunststof en kan dus wel tegen een stootje. Tegelijkertijd voelt het krat niet zwaar aan op uw fiets.

Kerri Babyblauw Fietskrat

 

5. Willex Fietskrat Houten Krat Naturel
Wilt u liever geen kunststof fietskrat maar zoekt u wel een krat in een lichte, naturelle voorjaarskleur? Dan is dit houten fietskrat van kwaliteitsmerk Willex misschien iets voor u. Het krat is superstevig en het hout geeft het krat een stoere uitstraling. U krijgt ook bij dit krat het bevestigingsmateriaal meegeleverd.

Willex Fietskrat Houten Krat Naturel

>>> Zit het juiste fietskrat er voor u niet bij? Neem dan eens een kijkje in ons hele assortiment