Fietskratten van het merk Edge

Edge is onderdeel van Gransier. Sinds 1966 is Gransier BV een totaalleverancier voor de vakhandel in fietsen, bromfietsen, scooters en aanverwante producten. Gransier levert aan detailhandel (fiets- en scooterzaken), sociale instellingen, webshops en praktijkscholen.

In ons assortiment vindt u een aantal stevige kunststof fietskratten van Edge in diverse kleuren. U kunt kiezen voor de wat rustige kleuren of gaan voor een krat in een wat opvallender kleur. Het is maar net wat u aanspreekt!

 

Lees meer
Filter uw producten
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Zwart
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Zwart
Een volwaardige fietskrat, voor een prijs die een fietskrat wel héél toegankelijk maakt. Deze krat in traditioneel zwart is gewoon van sterk kunststof, biedt 26 liter aan bagageruimte en heeft afmetingen die ook geschikt zijn voor de jeugd.
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Geel
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Geel
Een volwaardige fietskrat, voor een prijs die een fietskrat wel héél toegankelijk maakt. Deze krat in opvallende kleur geel is gewoon van sterk kunststof, biedt 26 liter aan bagageruimte en heeft afmetingen die ook geschikt zijn voor de jeugd.
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Blauw
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Blauw
Een volwaardige fietskrat, voor een prijs die een fietskrat wel héél toegankelijk maakt. Deze krat in opvallende kleur blauw is gewoon van sterk kunststof, biedt 26 liter aan bagageruimte en heeft afmetingen die ook geschikt zijn voor de jeugd.
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Groen
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Groen
Een volwaardige fietskrat, voor een prijs die een fietskrat wel héél toegankelijk maakt. Deze krat in opvallende kleur groen is gewoon van sterk kunststof, biedt 26 liter aan bagageruimte en heeft afmetingen die ook geschikt zijn voor de jeugd.
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Rood
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Rood
Een volwaardige fietskrat, voor een prijs die een fietskrat wel héél toegankelijk maakt. Deze krat in opvallende kleur rood is gewoon van sterk kunststof, biedt 26 liter aan bagageruimte en heeft afmetingen die ook geschikt zijn voor de jeugd.
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Wit
Edge Fietskrat Urban Crate 26L Wit
Een volwaardige fietskrat, voor een prijs die een fietskrat wel héél toegankelijk maakt. Deze krat in het wit is 'gewoon' van sterk kunststof, biedt 26 liter aan bagageruimte en heeft afmetingen die ook geschikt zijn voor de jeugd.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1