Sticker voor op uw fietskrat

Verfraai uw fietskrat met een leuke sticker! Voor onze Kerri fietskratten met 40 liter inhoud hebben we aantal leuke stickers beschikbaar die uw fietskrat net wat persoonlijker maken en wat extra uitstraling geven. 

Aanbod 
De stickers bevatten prints van fruit of groenten, die vaak qua design al heel goed bij een bepaalde kleur krat passen. Zo is er bijvoorbeeld een sticker met sinaasappels die perfect past bij de oranje krat. Maar u kunt natuurlijk ook voor een heel andere kleur sticker te kiezen. Het is maar net wat u aanspreekt! 

Bevestiging
De Kerri fietskratten hebben een rechthoekig, vlak deel aan de voorzijde van de krat waar u de sticker kunt bevestigen. 

Lees meer
Filter uw productenSticker Chilipepers Voor Kerri Fietskrat
Sticker Chilipepers Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat chilipepers op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.
Sticker Kokosnoten Voor Kerri Fietskrat
Sticker Kokosnoten Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat kokosnoten op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.
Sticker Sinaasappels Voor Kerri Fietskrat
Sticker Sinaasappels Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat sinaasappels op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.
Sticker Braziliaanse Bessen Voor Kerri Fietskrat
Sticker Braziliaanse Bessen Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat Braziliaanse bessen op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.
Kerri Sticker Blauwe Druiven Voor Kerri Fietskrat
Kerri Sticker Blauwe Druiven Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat blauwe druiven op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.
SALE Sticker Olijven Voor Kerri Fietskrat
Sticker Olijven Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat olijven op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.

€2,95 €2,50

Informatie
Hooodie Box M Oranje voor Kerri Fietskrat
Hooodie Box M Oranje voor Kerri Fietskrat
Maak uw Kerri fietskrat (nog) mooier en bescherm tegelijkertijd de inhoud ervan met de beschermhoes Hooodie Box Oranje maat M. De hoes zit met elastiek stevig vast om uw fietskrat en is waterafstotend.
Sticker Fruit Voor Kerri Fietskrat
Sticker Fruit Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat fruit op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.
Sticker Limoenen Voor Kerri Fietskrat
Sticker Limoenen Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat limoenen op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.
Sticker Frambozen Voor Kerri Fietskrat
Sticker Frambozen Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat frambozen op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.
Sticker Bananen Voor Kerri Fietskrat
Sticker Bananen Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat bananen op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.
Sticker Passievruchten Voor Kerri Fietskrat
Sticker Passievruchten Voor Kerri Fietskrat
Om uw Kerri-fietskrat een persoonlijker tintje te geven, gebruikt u een sticker voor de Kerri fietskratten! Deze sticker bevat passievruchten op de afbeelding. Fietskrat.nl biedt nog twaalf andere designs aan.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1