Thule

Noem de naam - Thule - en bewust of onbewust associeert iedereen het met 'kwaliteit'. Thule fietstassen - uit Zweden - behoren immers tot het hoogste segment. Een Thule fietstas is stijlvol, gemaakt van topmateriaal, heeft uitgekiende eigenschappen als het gaat om 'waterdicht' én veel oog voor functionaliteit.

Ook de term 'sportief' is op Thule enkele fietstassen, dubbele fietstassen en stuurtassen van toepassing. Een fietser die zijn of haar spullen vervoert met een Thule tas, houdt van mooi én praktisch nut tegelijk. Bijvoorbeeld voor tijdens mooie tochten, of sterker nog: avonturen. Of gewoon voor de sportieve rit van werk, club of waar dan ook op weg naar huis - en natuurlijk vice versa weer de andere dag.

Thule maakt fietsritten makkelijker
Een fietsrit wordt letterlijk gemakkelijker met één van de Thule fietstassen. U ziet het hier op Fietstas.com: ze zien er fris uit, in heldere tinten groen, geel, blauw en rood, en zelfs de zwarte uitvoeringen ogen opgewekt en gezond. Maar ook de minder zichtbare eigenschappen aan buiten- en binnenkant dragen bij aan een prettige tocht op de fiets.

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1