Fietskrat onder de boom!

  • Geplaatst op
Fietskrat onder de boom!

Al eens gedacht aan... een fietskrat onder de kerstboom?

Een fietskrat is letterlijk een groot cadeau. En veel mensen zullen dit kerstcadeau niet verwachten, en er daarom des te blijer mee zijn.

Een fietskrat is een groot en origineel cadeau
Het is dus echt een origineel cadeau en dat komt ook door de specifieke kenmerken van deze fietsaccessoire: betaalbaar, populair en verkrijgbaar in veel varianten.

Een fietskrat is ook geschikt als basis voor het kerstpakket!
Bovendien zijn fietskratten ideaal om eventueel nog meerdere cadeautjes in te stoppen. Daarmee is het ook bij uitstek geschikt als basis voor het kerstpakket voor medewerkers en/of relaties.

Kerstwens voor 2021
Om die reden heeft Fietsparadijs.com, van hetzelfde bedrijf als onder meer Fietskrat.nl, een video-kerstboodschap geproduceerd met als centrale thema: 'Denk ook eens aan een krat onder de boom!'.

De kerstman komt dit jaar op de fiets
In deze video komt de Kerstman dit jaar niet met zijn slee, maar op zijn fiets... Vanuit Beverwijk onderneemt hij een barre tocht vanuit Beverwijk, dwars door de polder, naar het Centraal Station van Amsterdam. Aldaar laat hij, onder vele nieuwsgierige ogen, zijn meegebrachte kerstboom pontificaal staan. De boom waaronder al die tijd één van de vele fraaie fietskratten een mooie plek heeft gevonden...

Fietsparadijs.com
Met deze video accentueert Media 73 de ontwikkeling die het bedrijf in 2017 heeft doorgemaakt. Een sterke, gezonde groei van meerdere webshops, met elk een niche op het gebied van accessoires voor de fiets, heeft in de herfst van 2017 geleid tot een nieuw, centraal uithangbord: de genoemde webshop vol fietsaccessoires Fietsparadijs.com.

De reclamespot van Fietsparadijs.com is inmiddels al veelgedeeld op Facebook en YouTube!